Вижте в какво суеверие вярва Бихтер от „Забраненият плод“

Заповядайте в нашата facebook група, там ще се споделят много снимки,новини и епизоди на вашите любими сериали - https://www.facebook.com/groups/169511151000565/

Берен Саат убеди Netflix да промени политиката си

Турската звезда Берен Саат, която редовият зрител у нас познава като Бихтер от „Забраненият плод“, пречупи стрийминг гиганта Netflix заради суеверие. До това доведе участието й в успешната поредицата „Дарбата“, която се излъчва в платформата.

След успешен първи сезон, който предизвика фурор не само в Турция, но и по света, за втората порция епизоди Саат поставила свои условия. Едно от тях било свързано с вярването й, че всичките й успешни продукции правят премиерата си в четвъртък.

Въпреки че според собствената си политика Netflix традиционно залива зрителите с ново съдържание единствено в петъчните дни, след изричната молба на актрисата, гигантът е преосмислил традицията си. Така, вторият сезон на „Дарбата“ наистина достигна до феновете в четвъртък миналата седмица.

Припомняме, че сериалът се фокусира върху героинята на Саат – млада художничка, която установява, че миналото й е пряко свързано с най-стария храм в света – Гьобекли тепе. По пътя към разкриването на своята собствена история тя получава помощ от млад археолог, като между тях – разбира се – припламват и любовни искри.

Междувременно в разгара на лятото се състояха снимките и към третия сезон на „Дарбата“.