Намери ме

Заповядайте в нашата facebook група, там ще се споделят много снимки,новини и епизоди на вашите любими сериали - https://www.facebook.com/groups/169511151000565/

Тарък отново се опитва да убеди г-жа Маджиде, че Хюмейра е изключително разочарована от грижовното отношение на майка си към Елиф. Междувременно малкото момиченце се промъква в стаята на Хюмейра и се опитва да поправи музикалната кутия.
Маджиде реагира бурно срещу доводите на зет си и заявява, че Елиф ще остане в имението. Приятелят на Керем и Парла започва да ухажва Рейхан, но тя не се поддава на ласкавите му комплименти. Толга се обръща към Парла с молба за съдействие, а тя му обещава, че скоро Рейхан ще бъде в обятията му.
Керем става свидетел на поредния опит на Толга да свали Рейхан и започва да ревнува. Девойката реагира бурно на комплиментите на ухажора си и го предупреждава да не се доближава до нея. Толга обаче притиска Рейхан и я заставя да излязат, за да поговорят. В този момент Керем ги вижда заедно и започва да си мисли, че между тях има нещо.