Приказка за Бодрум

Заповядайте в нашата facebook група, там ще се споделят много снимки,новини и епизоди на вашите любими сериали - https://www.facebook.com/groups/169511151000565/

Фарълъ пита Атеш дали обича Аляра. Той отговаря положително, но е притеснен. Споделя с него, че е дал дума на Аляра, пък и Бодрум нещо не му понася. Фарълъ дава на Атеш парите, спечелени на комар и предназначени за Ипек.

Келебек получава заявка да устрои тържество за годишнина в хотела.

Гьозде се досеща, че Еврен е продал часовника и е дал парите за лекарствата на Ипек.

Гьозде съобщава на Йълдъз, че не Еврен е спасил хотела, а Атеш и Фарълъ, но двамата са представили това като дело на съпруга й. Аслъ чува този разговор.

Бащата на Аслъ ѝ вдига скандал, задето е прекарала нощта с Атеш. Забранява ѝ да излиза.

Аслъ споделя с Атеш за скандала с баща си. Младежът си мисли, че някой от работниците на пристанището се е раздрънкал. Аслъ казва на Атеш, че може би ще се разделят, защото той ще замине за Истанбул. Младежът не иска да се разделят, но момичето му припомня, че ще стане това, което е писано.

Джахит не е доволен от успеха на дъщеря си. Въпреки това й дава кредитна карта, с която да си плаща разходите.

Дженк е подготвил изненада за Су по повод годишнината им.

Узай информира Атеш, че Аляра е разказала всичко на бащата на Аслъ. Атеш отива да провери това и чува, че Аслъ се кара с баща си за сметката за ремонта на лодката. Той казва на дъщеря си, че Аляра му е разказала, че Аслъ и Атеш са прекарали нощта заедно на острова. 

Су е очарована от партито на брега, подготвено от Келебек. Приятелите й са пристигнали от Истанбул. Двамата с Дженк танцуват, а Узай пуска кученцето в морето. Су вижда това и се развиква. Келебек, който е разочарован от поведението на момичето, което обича, се хвърля да спасява животинчето. Докато доплува до него, Дженк взима един джет и го изпреварва, като спасява кученцето. Той се прибира в хотела ядосан, а Узай се кефи и снима с телефона, опитвайки се да унизи Келебек. Су е втрещена.

Атеш отива на пристанището при бащата на Аслъ. Дава му парите от Фарълъ и му казва, че не бива да карат Аслъ да плаче.

Йълдъз намира Фарълъ при приятелите му. Вика го настрана. Той отрича, че двамата с Атеш са отворили хотела. Йълдъз го пита защо помага на Еврен в лъжите му. 

Атеш пита Аляра с какво е сгрешила Аслъ, за да я накаже така. Аляра се оправдава, че го е ревнувала. Атеш отговаря, че никъде няма да отиде с нея и тя да забрави за съвместния им живот.

Су е при Келебек и му споделя, че е трябвало да отиде там и да празнува, а сега му носи благодарност от кученцето и го целува по бузата.

Аслъ благодари на Атеш за стореното.