Афра Сараджоулу е новата партньорка на Чаатай Улусой

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Амбициозната Eджe от „Госпожа Фазилет и нейните дъщери“ ще партнира на всенародния любимец Чаатай Улусой в новия му сериал „Йешилчам“ (Yeşilçam).

Чаатай Улусой („Кварталът на богатите“, „Огледален свят“, „Вътрешен човек“) влиза в образа на филмов продуцент в златната ера на турското кино. Сериалът „Йешилчам“ (Yeşilçam) е за платформата BlueTV, след като две години беше фокусиран върху хитовия сериал на Netflix „Защитникът“ (The Protector). В сериала ще участват още Селин Шекерджи, която ще има важна роля и ще пее, както и певицата и актриса Айта Созери.

Турската красавица Афра Сараджоулу е избрана за екранна половинка на един от най-популярните и търсени актьори в цяла Европа. Афра има само три телевизионни сериала в кариерата си: първият, „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“, който й донесе слава; вторият, „Децата на сестрите“ (Kardeş Çocukları) и третият, „Ögretemen“ (Учителят). От своя страна, Улусой винаги подбира проектите си с голяма предпазливост и има само пет сериала и два филма (третият предстои да излезне догодина), но всички те с голям успех.

 

„Йешилчам“, режисиран от Чаан Ърмак и продуциран от EsFilm, ще има два сезона от по 10 епизода. Основава се на златната епоха на турското кино, 60-те години, когато в тази страна са произведени между 250 и 350 филма. Повечето от студиата се намират именно на улица „Йешилчам“, което означава зелен бор, и принадлежи към квартал Бейоглу в Истанбул. В историята Чаатай ще играе ролята на филмов продуцент от златните години. От своя страна, героинята на Афра все още не е потвърдена.

След като приключи работата си в „Учител“, Сараджоулу е получила пет предложения за работа, което показва големия професионален момент, в който се намира актрисата, която на 2 декември навърши 23 години. В личен план животът също й се усмихва, тъй като има стабилна 2-годишна любовна връзка с колегата си актьор Мерт Язъджъоолу.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *