Анъл Челик: „Джан Яман е актьор, с когото е удоволствие да се работи“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/След „Ягодова любов“ и „Свободен дух“ сега Aнъл Челик се снима в романтичната комедия „Мистър грешен“. Успешният комедиен актьор се превърна във феномен с героя си Джей Джей в сериала „Свободен дух“. Сега отново си партнира с Джан Яман в новата поредица, в която дава живот на Eмре Eрен – човек от обкръжението на Йозгюр, героя на Яман.

Говорейки за „Мистър Грешен“, Анъл Челик споделя: „Нашата поредица току-що започна. „Мистър Грешен“ е проект на Gold Film, продуцент на предишния ни проект, „Свободен дух“. 90% от нашия задкулисен екип включва имената от предишния сериал, така че нямах проблем с адаптацията“.
Симпатичният актьор говори със суперлативи за колегата си Джан Яман, като заяви, че е голямо удоволствие да работи с любимеца на милиони фенове по света: „Джан Яман е актьор, с когото е удоволствие да се работи. „Мистър Грешен“ е много приятен сериал за мен, а публиката също приема и харесва продукцията“.
Анъл разкри и какво за него означава любовта: „Думата любов вдъхва живот. Лично за мен тя съдържа всички емоции. Мисля, че трябва да ценим любовта и да се радваме на всичко около нас“.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *