Актьори

Аслъ Енвер се готви да роди в Лондон


Аслъ Енвер, която е родена и израсла в Англия, планира да роди дъщеря си в Лондон. Красивата актриса, която е бременна в шестия месец, сега е в Лондон със съпруга си, в търсене на болница и лекар за раждането на дъщеричката й … Аслъ, която е родена през 1984 г. от баща турчин, родом от Кипър, и майка която е напуснала Турция в Лондон, за да учи, взе решение. Красивата актриса, която самата живееше в Лондон до 12-годишна възраст, планира да роди дъщеря си в Англия в резултат на съвместно решение, взето заедно със съпруга й Беркин Гьокбудак. Сега тя и съпругът й са в Лондон, където е родена и израснала. Красивата 38-годишна актриса започна да търси болница и лекар. Аслъ Енвер , която вече е бременна в шестия месец, също ще направи семейния апартамент подходящ за детето си.

Аслъ Енвер се омъжи на скромна сватба за бизнесмена Беркин Гьокбудак през ноември 2022 г. на домашна церемония. С Беркин бяха заедно от около шест месеца.

Красивата 38-годишна актриса ще роди сама в Лондон, ако плановете не се променят в последния момент.

Бебето й ще стане британски гражданин!

До 1983 г. всеки, роден в Обединеното кралство, можеше да се регистрира като британски гражданин, независимо от националността. Но правителството на Обединеното кралство, прие нов закон, който гласи: „За да стане британски гражданин, дете, родено в Англия, трябва да има поне един от родителите си, който е британски гражданин.“ Тъй като Аслъ Енвер е и британска гражданка, дъщеря й също ще получи двойно гражданство.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *