Аслъхан Гюрбюз: „През последните 6 години претърпях четири операции“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Аслълхан Гюрбюз е позната на българските зрители от сериалите „Малки убийства“, „Приказка за Бодрум“ и „Великолепният век: Кьосем“.

38-годишната актриса става широко популярна в Турция и България с ролята си на отмъстителната Мерве в „Малки убийства“.

В реалния живот Аслъхан не живее помпозно като героинята си. Избира да прекарва дните си скромно сред природата, а след края на „Малки убийства“ оставя кариерата си настрана.

Започва да споделя в Инстаграм красиви снимки и признания за новия си живот, вдъхновявайки последователите си.

„Взех решение в края на 2018 г. да се махна от Истанбул и да възвърна здравето си. Претърпях четири операции след три отделни наранявания през последните 6 години.

Имах проблеми с целия гръбначен стълб, консумирах всякакви хормони и витамини, от които тялото ми се нуждаеше… Имах лумбална дискова херния и претъпях две операции, на два пъти ми имплантираха платина на ключицата, ходех на терапия в продължение на седем месеца, получих отток на коляното и междувременно се сблъсках с още други премеждия.

Реших да въдворя ред в живота си – започнах да спортувам редовно, да се храня здравословно, отдалечих от ежедневието си хората, които не ми бяха полезни. 

Прекарвах дни сред истинската природа, освободена от всякакъв фалш. Научих, че не бива да приемам всички мнения и преценки на другите, че трябва да се приема такава, каквато съм, с недостатъците си. 

Обикнах се с нараняванията и неразположенията си, всяка сутрин целувах и галех коляното си, което не стоеше изправено. Обърнах внимание на килограмите си, които ме затрудняваха да ставам от леглото нормално. 

Научих се да спирам, да проявявам търпение, да започвам отначало всеки ден. Откакто слушам тялото си, осъзнах, че то има невероятна сила. 

Напуснах средите, които бяха токсични за мен – хора, работа, град. Здравето е на първо място и трябва се пази, защото е едно. 

С времето животът ми стана по-лесен, изцелението беше навсякъде около мен. Онази „аз“, която не можеше да седи преди година, не можеше да си носи чорапите, сега практикува пилатес и йога всеки ден. 

Да, все още не мога да извършвам всяко едно движение, което желая, но се опитвам максимално и не се отказвам. Благодарна съм всеки ден, че имам по-силно тяло. 

Понякога краката ми все още са отпуснати и изтръпнали, болките не ми позволяват да спя нормално, вече нямам гъвкавото тяло като преди години, но все пак се чувствам добре. 

Нека се обичаме с нашите грешки, грехове и недостатъци, нека обичаме живота с нещастията, нараняванията и болестите. Повярвайте, тогава нещата ще станат по-лесни“…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 8

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *