Бахар Шахин с коронавирус

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Бахар Шахин е заразена с коронавирус! Младата актриса, известна в България с ролята си в драмата „Моят живот“ (O Hayat Benim), е дала положителен тест за COVID-19, след като е проявила симптоми на заболяването. Заразяването ѝ стана причина за оттегляването ѝ от снимачната площадка на новия сериал с нейно участие „Добър семеен баща“ (İyi Aile Babası). То обаче няма да бъде временно, а окончателно

Притеснена за здравословното си състояние и това на близките си хора, след заразяването си с коронавирус Бахар Шахин е взела решение да замрази за известно време актьорските си изяви. Така тя напуска екипа на новия си сериал, още преди да е започнал. На нейно място в „Добър семеен баща“ ще видим Еслем Акар, с която продуцентите на семейната комедия от Süreç Film са се договорили. Не е известно дали сцените с героинята на Бахар Шахин ще бъдат заснети наново, но изиграни от Еслем Акар.

Напомняме, че последната и най-успешна изява на Бахар Шахин на телевизионния екран в Турция бе в драмата „Жесток Истанбул“ (Zalim İstanbul).

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *