Баръш Ардуч: „Бях шокиран, когато прочетох историята на „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Баръш Ардуч влиза в лигата на големите благодарение на изпълнението си в „Любов под наем“ и си затвърждава мястото с ролите в „Черна птица“ и „Ямата“.

– Отдавна не си давал интервюта. Защо се затваряш, когато всички говорят за таланта ти? 
По-щастлив съм, когато живея спокойно и не ме виждат.
– Защо избра да участваш именно в „Черна птица“?
Историята беше много силна. Бях шокиран в момента, в който я прочетох. Освен случилото се с бащата на Кузгун, страда заради избора на майка му, която е единственото същество, на което той може да разчита безусловно на земята.
– Гледаме историята на човек, който не може да забрави първата си любов. Помниш ли първата си любов? 
Докато пътувах из много градове, мислех как да се адаптирам към тези градове, вместо да обичам.
– Любовта е на преден план в историята. Как би описал любовта?
Това е духовно нещо, което няма описание. Когато дойдеш рамо до рамо с този човек, химията, душата, всичко се променя. Мислиш за нея, а не за себе си.
– Приличаш ли на Кузгун, той е отмъстителен… 
Трябва да стане нещо странно травматично, за да ме въвлече в тази злоба. Не съм луд като него, ядосвам се на други неща.
Баръш Ардуч: "Бях шокиран, когато прочетох историята на "Черна птица"
– Разглеждал ли си характера на гарвановите птици? Те са страхотни, интелигентни, воини, мистериозни и игриви животни. Това име беше избрано специално за сериала, нали? 
Аз също не просто прочетох името в историята, но веднага проучих и погледнах как би изглеждал персонажът, първо проучих как да анализирам това нещо, това е умна птица с отворени очи. Кузгун има способността да планира, така че той е стратег, великодушен и има цинично отношение.
– В първия епизод казваш: „Не харесвам лесното“. Трудна ли ще бъде любовта, тъй като Дила и Кузгун се сближават и все пак са далеч, нали?
Кузгун първо поставя делото срещу майка си и бащата на Дила на върха. Но най-хубавата част от миналото му е, че той ще забележи, че Дила е създала много важен нейн собствен спомен. Колкото и да се опитва да я игнорира, той ще се върне към миналото с енергията, която получава, когато се сближават, и това ще бъде удар за онези добри чувства, които не могат да бъдат заличени. Той иска да види Дила като дъщеря на баща й, но с времето ще започне да разбира, че не изпитва лесни неща. Това е или актьорско майсторство, „или това е моята Дила, която познавам и обичам“. Ще изпадне в дилема. Искам да кажа, че винаги ще има моменти за сърцето. След 20 години борба животът е толкова уморителен. Усещането, че някой, когото някога си обичал, те гледа с любов, не е нещо, което лесно може да бъде отхвърлено.
– Как се разбирате с Бурджу Бириджик? 
Много е важно да сме честни, без лъжи. Трябва да седнеш на масата и да кажеш от сърце какво ти е на твоя колега. Това е връзката ни с Бурджу. Разбираме се много добре, обичам нейната енергия. Имам голям късмет с партньорите. Важно е да сте в хармония, да разбирате състоянието, да говорите през очите си, защото работите заедно часове наред.
– Ако някой, който не е гледал първия сезон, а започне от втория сезон, ще разбере ли проблема? 
Абсолютно. През миналия сезон имахме история; нови конфликти с нови герои навлизат в живота ни този сезон. Нови актьори и нови истории започват.
– Участието ти в „Ямата“ беше кратко, но доста успешно…
От самото начало бяхме наясно, че влизам за кратко. Познавам голяма част от актьорите в състава от доста години, чувствах се комфортно и се забавлявахме много.
– Казват, че нещата се променят след 30-те години. Какво се промени за теб? (Баръш е на 33 г.)
Спокоен съм, откакто се помня. След 30 идва силата.
– Реален ли е този спокоен живот? 
Спокойният живот е по-привлекателен за мен. Не съм напускал къщата от няколко години. Имаме две кучета, прекарвам време с тях и спортувам.
– Прекарваш времето си с кучетата си, докато можеш да се наслаждаваш на славата си… 
Те се нуждаят от мен. Темпото на нашата работа е сигурно. Можем да пренебрегнем определени ценности, нашето семейство. Радвам се, че съм с тях. Идват приятели, готвим и гледаме филми.
– През последните години вписа името си в Лигата на гигантите. Какво преживя през това време? 
Човек свиква с всичко. След известно време всичко става нормално, което е предимство, тъй като във времена на промяна, в живота е много вероятно да залитнеш. Изведнъж в живота ми се появи страхотна история. Колкото по-предпазлив ставаш, толкова по-здраво стъпваш на земята.
– Как се чувстваш, когато те наричат „красив“? 
Не го намирам за лошо. Принуден съм да усъвършенствам професията си.
– Затова ли избра различна роля с „Черна птица“? 
Да, искам повече различни роли. Дори да отслабна с 20 килограма за филм. Какво може да развълнува актьора повече от това да се отчужди от себе си, когато се погледне в огледалото?
– Какво те изненада най-много на този свят? 
Интересно е, че всичко се променя и се променя за една нощ. Но се научих да не се изненадвам преди много години .
– Как?
От малък се местих в толкова много градове и срещах толкова много хора. Това ме научи, че там, където има хора, всичко е възможно за добро или зло и не бива да се учудвам.
– Къде си живял? 
Родителите ми заминаха за Швейцария да работят, аз съм роден там. В началното училище дойдох в Сакария с леля си. Изчаках две години семейството ми да си намери работа. По това време се приспособих към промяната в страната. Преместихме се в Гьолчук в трети клас на началното училище. След земетресението през 1999 г. се установихме в Болу. През втората година на гимназията най-накрая пристигнах в Истанбул. Винаги трябваше бързо да се адаптирам.
– Какво търсиш в една жена? 
Красотата е важна, но никога не ми е била приоритет. Става въпрос да мечтаем за бъдещето, да можем да разберем дали можем да имаме деца, да си представим как остаряваме заедно … Няма да се влюбя, без да ги видя тези неща.
– Отдавна си с Гюпсе. Лъжа ли беше клишето за „тригодишния любовен живот“? 
Не мога да обобщя мнението си за любовта, то е лично. Дори тази граница да съществува, слава Богу, че вече сме я преминали и любовта ни продължава.
– Бракът промени ли нещо във връзката ви?
Бракът не е променил нищо, това е просто формалност. С Гюпсе живеем заедно от доста време.
– Какъв цвят дрехи предпочиташ?
Сив.
– Коя е най-красивата страна, в която си бил?
Испания.
– Къде би искал да отидеш някой ден?
В Мексико.
– Коя храна приготвяш най-добре?
Макарони.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.4 / 5. Рейтинг: 29

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *