Бенну Йълдъръмлар, Джерен Морай и Ясемин Ален в нов интернет-сериал

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Новата интернет-платформа за развлекателно съдържание в Турция Exxen не спира да добавя нови и нови сериали в списъка си. Сайтът, чието начало ще бъде дадено на 1 януари, дава обещаваща заявка за успех, привличайки най-големите звезди на киното в южната ни съседка в своите продукции. Сред тях са три световноизвестни актриси, които ще оглавят най-скоро обявения сериал на Exxen, носещ заглавието „Обичайните заподозрени“ (Olağan Şüpheliler).
Бенну Йълдъръмлар („Листопад“, „Другите отчаяни съпруги“ и „Една жена“), Джерен Морай („Моят живот“) и Ясемин Ален („Милост“, „Великолепният век“ и „Божествено“) ще изиграят главните женски роли в „Обичайните заподозрени“. Те ще вдъхнат живот на три домакини, замесени в мистериозно убийство. Трите са подписали договори за участие в „Olağan Şüpheliler“ с продуцента на сериала Ирфан Шахин. На режисьорския стол ще застане Юксел Аксу.
Последните изяви на Джерен Морай на телевизионния екран в Турция бяха в психо-трилърите „Двор“ (Avlu) и „Учител“ (Öğretmen), а тази на Ясемин Ален – във „В добри и лоши дни“ (İyi Günde Kötü Günde).

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *