„Безмилостен град“ е най-коментираният сериал в Турция през 2020 г.

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Пийпълметричната агенция Somera, измерваща активността на аудиторията в интернет-пространството в Турция, излезе с класация на петте най-коментирани сериала там през изминалата 2020-а година. Проучването е направено на база споделянията на хаштагове (#) със заглавията им във всички социални платформи, най-използваните сред които Twitter, Instagram и Facebook. Подробна информация в цифри намирате в настоящия материал.

Най-коментираният сериал през изминалата година в южната ни съседка е бил „Безмилостен град“ (Zalim İstanbul). Драмата, излъчваща се от месец насам всяка делнична вечер в България по БТВ, оглавява класацията с внушителните 48 280 817 споменавания/отбелязвания в социалните медии. Сериалът, ротирал се в Турция всеки понеделник по тамошния KanalD, завърши през юни м. г.
На второ място в класацията за най-коментирани сериали в интернет застава „Дъщерята на посланика“ (Sefirin Kızı). Хитът на StarTV се разписва с 23 834 746 постове, посветени на него в социалните мрежи.
Третата позиция заема романтичната комедия „Любов на показ“ (Afili Aşk). Най-гледаният летен сериал в Турция за 2019 г., завършил през март 2020 г., е била спомената чрез хаштаг със заглавието си 20 046 351 пъти.
Криминалето „Пропаст“ (Çukur), стартирало в Турция през 2017-а и продължаващо излъчването си с четвърти сезон и до днес всяка понеделник вечер по ShowTV, е четвърто по брой споделяния с 18 581 299.
ТОП 5 на най-коментираните в социалнтие мрежи турски сериали се запълва от най-гледания летен сериал за 2020 г. – „Почукай на вратата ми“ (Sen Çal Kapımı). Романтичната комедия с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин е била споменавана в коментари и постове в интернет 11 097 920 пъти.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *