БЕЗПЛАТНО! НА ЖИВО С КАРТИНА: Кобрата срещу Джошуа за световната титла!

Цяла България застава пред екраните, за да наблюдава най-очакваната боксова битка – Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа! Двубоят ще се състои в лондонската зала „Уембли Арена“, като се очаква да стартира около 00:00 часа.

Преди двубоя на Пулев има още една среща. Цялата галавечер можете да гледате безплатно 


Кубрат получава втори шанс да се превърне в първия българин световен шампион при професионалистите, като в битката са заложени поясите на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова федерация (IBF). Всички те в момента са притежание на Антъни Джошуа.

Пулев вече веднъж се би за титлата в края на 2014 година, когато бе нокаутиран от легендата Владимир Кличко в Хамбург.

Първи рунд
Първата минута мина предпазливо, като и двамата се проучваха и опитаха по един удар в тялото. Джошуа успя да вкара лек ляв прав, а след това още един. Последната минута от рунда двамата се раздвижиха и опитаха няколко крошета. Този рунд обаче мина без сериозна размяна. Пулев успя да пласира ляво кроше в края.

Втори рунд
Тактическото надлъгване продължи и в първата минута на този рунд. Кобрата опита да натисне шампиона на въжете, но получи серия крошета и накрая ъперкът. И двамата скъсиха дистанцията, а Пулев опита мощно ляво кроше, а след това и второ. Британецът отвърна с нов ляв прав. Шампионът успя да вкара дясно кроше в края, а след гонга двамата си размениха реплики.

Трети рунд
Двамата продължават да си разменят реплики, Кобрата атакува, а Джошуа влиза в клинч. Последва десен прав в главата на българина. Джошуа вкара тежко дясно кроше, след което цяла серия и бе близо до нокаут. Нова тежка серия и нокдаун! Съдиите отброяват на Пулев. Българинът е сериозно разклатен и след серия удари е отново на земята в нокдаун! Пулев посегна след гонга и бе предупреден!

Четвърти рунд
Пулев пропуска нови удари. Джошуа пласира прав и кроше. Кобрата опита атака и успя да вкара ляв и десен в главата на британеца. Българският боксьор успя да се възстанови и стои добре в тази част на двубоя. Джошуа се върна към дебненето от първите два рунда.

Пети рунд
Джошуа отново атакува с ъперкът, този път и с двете ръце. Кобрата опитва с разгъване на лявата ръка и финтове, а Антъни опита отново с прави удари. Българският боксьор вкара добър ляв в тялото на съперника си, но получи тежко кроше и за щастие избегна ъперкъта. Пулев прави добър рунд и отново вкара серия ляв-десен прав в главата.

Шести рунд
Кобрата скъсява дистанцията, а правите му намират целта. Българинът атакува все повече и успява да пласира ударите си. Джошуа нацели Пулев с дясно кроше, но той отвърна с два в клинча.

Седми рунд
Все по-чести стават размените на удари. Пулев се усмихва и атакува световния шампион, който отвръща с прав и с дебнене. Британецът е по-активен в този рунд и с два ъперкъта започна тежка серия. Пулев обаче пое ударите и продължи боя. Кубрат вкара ляв прав и кроше, но Джошуа влезе в клинч, за да се измъкне от ситуацията.

ОСМИ РУНД

Деон Дуарте отново бе принуден да прави забележки за закъснели и непозволени удари. Британецът се придържа към плана си да атакува по-селектирано и да не хаби енергия напразно.

ДЕВЕТИ РУНД

Деветият рунд стартира с атака на Кобрата, но лявото му кроше не попадна в главата на съперника. С изминаването на минутите Джошуа изравни играта и опита да затридни българина с тежки удари в тялото. В края на частта британецът вкара няколко ъперкъта в главата на Пулев, но не успя да го свали. В самият края на рунда ъперкътите на Джошуа дадоха резултат и той свали Кобрата за трети път в нокдаун. В последствие българинът се изправи, но след още няколко удара не издържа и бе пратен в нокаут.

 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 27

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *