Божков: Хунтата натисна Гриша Ганчев, Маджо си чака реда (ВИДЕО)

Гриша Ганчев е натиснат от хунтата в момента. Това коментира бизнесменът Васил Божков в интервю за Станислав Цанов в платформата YouTube.

Обвиняемият бизнесмен повтори тезата си, че всеки бизнес е застрашен да бъде заграбен, както се е случило с него и че това важи и за малките предприемачи, защото може да ги хареса местен функционер на ГЕРБ.

За Младен Михалев-Маджо, един от създателите на СИК каза, че е негов приятел от години и може да каже само добри неща. На въпрос от коя страна е в битката, Божков отговори, че „седи и си чака реда, и се надява да му се размине“. Според него не става въпрос на окрупняване, защото всичко отива при Бойко и при Шиши.

„Всичко отива натам, а което не отива – ще тръгне“, подчерта той

В България мога да се върна спокойно и да си говоря с Гешев, понеже той не иска да си говорим сега. От негов отговор се разбра, че очаква искането за екстрадирането му от ОАЕ да бъде отхвърлено там до дни. Той не обясни дали и кога планира да се върне в България, но посочи, че отпадането на заповедта ще му позволи свободно придвижване.

„Когато се върна и имам достатъчно позиции в парламента, Гешев няма да е главен прокурор“, закани се Божков. Според него главният прокурор има нарушения на закона.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.