bTV пуска последния 2 сезон на „Безмилостен град“

bTV пуска последния втори сезон на успешния турски сериал „Безмилостен град“.

На 12 февруари (петък) от 20:00 ч. ще бъде излъчен финалният 30 епизод на първи сезон.

От 15 февруари (понеделник) стартира веднага вторият и последен сезон на любимата мелодрама – всяка делнична вечер от 20:00 до 21:00 ч. по bTV. 

Втори сезон на „Безмилостен град“ съдържа 106 епизода по 45 минути.

Общо продукцията се състои от 39 оригинални епизода по 150 минути или от 136 интернационални епизода по 45 минути.

„Безмилостен град“ бързо набра популярност в България и се превърна в най-гледания сериал, събиращ пред екраните всяка вечер над 1 милион души.

Откакто започна на 04 януари, не спира и да е сред най-търсените заглавия в търсачката Googlе и до ден днешен.

Главните роли в поредицата се поверени на талантливите Фикрет Кушкан, Дениз Уур, Мине Тугай, Озан Долунай, Бахар Шахин, Сера Кутлубей, Беркер Гювен и др.

Сюжет:
Агях Карачай е успешен бизнесмен, който живее в огромно имение заедно със своята красива и амбициозна съпруга Шениз, безотговорния си син Дженк, дъщеря си Дамла и племенника си Недим, който е инвалид. Когато преди години най-големият брат на Агях умира, той не само наследява огромното му богатство, но и поема грижите за племенника си, когото обича безрезервно, и прави всичко възможно да не му липсва нищо. Шениз обаче ненавижда Недим, тъй като пази тайна, която той знае, и започва тихомълком да му дава хапчета с цел да го държи дезориентиран. Агях дори не подозира за действията на съпругата си и си мисли, че лечението на племенника му не дава резултат. Ситуацията става още по-сложна, когато Агях открива, че има сериозен сърдечен проблем, който застрашава живота му. Той знае, че ако се спомине, Шениз, Дамла и Дженк няма да оставят Недим на мира, и решава да намери момиче от родния си край, което да се омъжи за него, за да го спаси от самотата.

Намеренията на Агях достигат до алчната Нериман, която веднага предлага на собствената си внучка Джерен златната възможност да се избавят от бедността и да заживеят охолно в Истанбул. Девойката веднага приема, смятайки, че ще се венчае за Дженк – харизматичния наследник на фамилия Карачай, без дори да подозира, че всъщност ще стане съпруга на инвалида Недим. Двете с Нериман правят всичко възможно, за да убедят майката на Джерен – Сехер, да се преместят в Истанбул, но тя твърдо отказва да „продаде“ дъщеря си. Сблъсъкът между двете семейства е неизбежен, а Сехер попада в свят, в който властват парите, алчността и коварството.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.2 / 5. Рейтинг: 37

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.