Бурак Дениз загуби баща си

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Тежка загуба в живота на Бурак Дениз! В медийното пространство в Турция бе разпространена новината за кончината на бащата на известния актьор – Теоман Дениз. Той е издъхнал вследствие на сърдечна криза, която е получил по-рано в сряда тази седмица. Заради влошеното си здравословно състояние възрастният мъж е бил настанен в болница още миналия петък.

Теоман Дениз бе погребан вчера, 12 септември, в родния си град Измит. Най-голяма опора на покрусения от смъртта на баща си Бурак Дениз е била неговата нова половинка - известният турски модел Дидем Сойдан ("Любов от втори опит").   Бурак Дениз е известен в България с ролите си в "Кварталът на богатите" и "Любовта не разбира от думи". Последната му изява на телевизионния екран в Турция бе в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), а на дигиталния - в интернет-сериала "Незавършена любов" (Yarım Kalan Aşklar). Много скоро предстои да се завърне в ефир в новата драма "Човекът от Варосия" (Maraşlı), която ще се излъчва по турската ATV и в която ще си партнира с Алина Боз.

Теоман Дениз бе погребан вчера, 12 септември, в родния си град Измит. Най-голяма опора на покрусения от смъртта на баща си Бурак Дениз е била неговата нова половинка – известният турски модел Дидем Сойдан („Любов от втори опит“).
Бурак Дениз е известен в България с ролите си в „Кварталът на богатите“ и „Любовта не разбира от думи“. Последната му изява на телевизионния екран в Турция бе в семейната трагикомедия „Нашата история“ (Bizim Hikaye), а на дигиталния – в интернет-сериала „Незавършена любов“ (Yarım Kalan Aşklar). Много скоро предстои да се завърне в ефир в новата драма „Човекът от Варосия“ (Maraşlı), която ще се излъчва по турската ATV и в която ще си партнира с Алина Боз.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.7 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *