Тв новини

Дъщерята на посланика – Епизод.51 (Ето какво ще видим)


НА КРАТКО какво се случва в епизод 51 на сериала „Дъщерята на посланика“, който може да гледате от 22:00 часа на 26 септември 2022 по Diema Family .

Наре и Гедиз правят всичко възможно да намерят Акън, но не успяват. Санджар успява да го отведе на място, където никой не може да го открие.

Наре се опитва да убеди Санджар да се откаже от плана си и да не убива Акън, но Санджар е непреклонен.

Санджар, Мелек и Зехра са в офиса в маслиновата градина. Зехра проверява някакви документи и казва на брат си, че е сключил много добра сделка, като е купил и акциите на партньорите на Кахраман, така пристана им ще бъде един от най-големите.

-Ура! – радва се Мелек.

Санджар обяснява, че е дал акциите на Мелек. Зехра тъжна го пита, защо прави това, а той ѝ отговаря, че го прави, защото това е първата му успешна сделка откакто дъщеря му е тук.

Зехра изпраща съобщение на Наре, че Санджар е предал акциите си на Мелек.

Хората на Санджар водят Неждет, а Санджар му казва, че ще му преведе прилична сума, за да се грижи за сестра си и го предупреждава да не се доближава до семейството му и най-вече до Наре, и ако направи и една грешка, никакви пари няма да получи.

Зехра тръгва след брат си и чува, какво каза на Неждет, а след това изпаща съобщение на Наре, че брат ѝ е говорил с Неждет и му е поверил Менекше.

Зехра вижда, че идва и Гювен, и веднага изпраща съобщение на Наре, че ѝ баща ѝ е тук.

Наре с една голяма кошница за пикник излиза от офиса на пристанището и след като прочита съобщението си говори сама. „Санджар, спри се най-после!“

Санджар дава пари на Гювен, като му казва, че на заседанието на съда, трябва да се откаже от попечителството на Мелек в полза на Наре.

Наре и Гедиз се уговарят да пазят Санджар, през деня се заема Наре, а през нощта Гедиз, докато не открият къде Санджар е скрил Акън.

Мюге казва на брат си, че е напуснала работа, тъй като 9 години не е могла да разпознае психопата Акън.

Кахраман обещава директорския стол на Гювен, ако той спаси бизнеса му.

Гедиз отива при Кахраман и му дава да се разбере, че те със Санджар притежават 51% от акциите от компанията му. Кахраман е бесен.

Елван ядосана идва при Санджар и му казва, че след като се е решил на такава глупост да убие Акън, защо не ожени Наре и Гедиз, защото те рано или късно ще се сближат…

Наре отива в офиса в маслиновата градина. Вижда Зехра, а тя ѝ казва, че брат ѝ е в кабинета си. Наре отива там, но не открива никой.

-Моля те, дано си тук! – говори си сама Наре и излиза в маслиновата градина.

Санджар седи под едно от маслиновите дървета и си спомня в детството как с Наре се барали маслини. Наре го вижда и с бясна скорост стига при него.

-Санджар, аз така се изплаших! – казва държейки се за сърцето и почти разплакана Наре.

-Аз съм тук! – отговаря Санджар.

-Моля те, остани тук и аз ще ти простя – казва Наре.

-Ти, ще ми простиш?! – не може да повярва Санджар.

-Ако ти не убиеш Акън – отговаря Наре.

-Твоите очи говорят друго – отвръща Санджар.

-Аз те излъгах, аз не мога – плаче Наре, а Санджар я моли да спре да плаче…

Наре моли Санджар да отидат в Дженткую на пикник, тя е взела всичко необходимо. Санджар се съгласява.

Наре, Санджар и Мелек са край морето, където са се запознали.

-Покажете ми мястото, където сте се запознали? – застава пред двамата Мелек.

-Хайде, разкажи на дъщеря ти, защото тя трябва да си спомня гласа ти, когато си спомня този ден – казва Наре. Санджар се съгласява и хваща Мелек за ръка, а тя вика и майка си да дойде с тях. Санджар показва на дъщеря си, къде е стояла майка ѝ, когато той излязъл от морето… Мелек го пита, дали тогава е дал мидата, която майка ѝ пази. Санджар потвърждава, че в този ден я е извадил от морето, а Мелек казва на баща си, че майка ѝ я носи навсякъде с нея..

Наре предлага да похапнат, а Санджар казва, че ще отиде да донесе салфетки от колата.

Санджар се обръща и гледа любимата си жена и дъщеря си, а сълзите напират в очите ми.

Зад колата му виждаме Каврук. Санджар дава личната карта на Мелек, в която тя вече носи неговото име и го моли да се погрижи за тях, защото той вече няма да може.

Наре и Мелек гледат към морето и не виждат, как Санджар се отдалечава.

Наре се обръща и виждайки Каврук замръзва… Тя казва на дъщеря си, че сега ще се върне. Каврук подава личната карта на Мелек на Наре, като ѝ казва, че времето е дошло…

-Дошло… – пита Наре, шокирана и обляна в сълзи, като стиска с треперещи ръце документа…

Дали Санджар ще убие Акън… ще разберем съвсем скоро.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *