Демет Йоздемир за Джан Яман: „Много го обичам“

След Джан Яман Демет Йоздемир гостува в Италия, където се излъчва поредицата „Свободен дух“.

Някои фенове в Италия описват Демет Йоздемир като „кралица“. Актрисата, която гостуваше в местния канал 5, отговаряше на въпроси за живота си. Демет Йоздемир, разказвайки за детството си и позовавайки се на годините, в които е танцувала, също подчерта, че дължи успеха си на стабилния си семеен живот днес.

Както се очакваше, Демет беше попитана за нейния партньор в сериала Джан Яман и тя каза: „Имаме отлични отношения с Джан Яман, това беше страхотно преживяване заедно. Пожелавам му успешна кариера. Ние сме приятели, той е човек, изпълнен с ценности, когото много обичам, въпреки че не се виждаме много често. Той е човек, на когото много държа.“

Демет Йоздемир за личния си живот: „Не съм с никого. Вече го казах в Турция, казвам го много пъти. Но ще дойде време, когато мога да се чувствам напълно влюбена и няма да мога да го скрия. Но ако кажа, че няма никой, това означава, че няма никой.“

Любовта на феновете й означава много за нея. Иска да бъде майка. Актрисата спомена и телевизионния сериал „Домът, в който си роден, е твоята съдба“:

„Базира се на истинска история за жена, която се опитва да се изправи. Работя толкова много, че когато се погледна в огледалото, се виждам стара, но това се случва, защото много плача на този сет. За щастие, имам много енергия.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *