Днес (09-ти април) в „Безмилостен град“ Недим вижда как Джемре..

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Шофьорът закарва Недим да хотела на Дженк. Недим вижда как Джемре помага на Дженк и двамата са прегърнати. Решава да си тръгне, без да говори с братовчед си.

Дженк пита Джемре как издържа на това да обича отчаяно Недим и да стои отстрани.

Агях е раздвоен в мислите си. Заклева се пред портрета на брат си, че няма да изостави Недим и никой няма да ги раздели.

Недим си мисли, че Дженк иска двамата да воюват.

Дженк се събужда и намира бележка, в която Джемре го моли да я изчака. Джемре е на сеанс при психоложката и заявява, че не издържа на любовта си към Недим. Споделя, че ревнува Недим от сестра си. Джемре пита терапевтката дали Недим си спомня нещо.

Дженк научава, че доктор Оя в момента разговаря с Джемре. Джемре се спира преди да каже тайната на Дженк.

Недим отива при психоложката и на входа среща Джемре.

Шениз отново се опитва да омагьоса Джерен. Момичето се държи студено с нея. Заявява на Шениз, че ще я накара да съжалява за това, че я е омъжила за Недим.

Недим заявява на Джемре, че тя единствено го е чувала, без да говори. Двамата имат момент на близост и той е готов да я целуне, но се осъзнава и се отдръпва.

Недим се интересува защо Джемре е идвала при лекарката.

Дамла си говори с приятелки, но не може да скрие чувствата си към Дживан.

Когато Недим разбира, че доктор Оя иска да говорят за братовчед му, той си тръгва. Вън го чака Джемре, която се опитва да разбере какво има предвид. Тя се досеща, че Недим се спомня всичко.

Дженк решава да се върне в имението заедно с Джемре.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.5 / 5. Рейтинг: 20

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *