Днес (19-ти октомври) във „Вятърничав“ Миран влиза в стаята на Дилшах и

Въпреки че Шюкрян се опитва да вдъхне разум на дъщеря си, Дилшах категорично отрича, че Миран е неин син. Сигурна е, че детето й е мъртво.

Миран продължи да стои съсипан пред стаята на Дилшах, умолявайки я да поговорят. Тя обаче е непреклонна и отказва да отвори вратата.

Дилшах взима писмото, което Миран й подава през вратата, и го прочита със сълзи на очи.

След като изкопава гроба Азизе казва на Махмуд, че е свободен да си върви. Подвластна на емоциите, старицата вижда лика си в студената дупка.

В този момент Азизе си спомня думите на Реян, че ако в действителност иска да стане отново старата Айше, трябва да го докаже с действия.

Азизе успява да върне усмивката на лицето си и напуска мястото, решена да продължи живота си.

Шюкрян излиза от стаята на Дилшах, а Миран влиза при майка си, прегърнал детското си одеяло. Заварва я заспала, а когато се буди, я моли да не се страхува от него.

Когато вижда снимката, която Миран й подава, Дилшах решава да му се довери и му признава, че не е вярвала в смъртта на сина си, докато Азизе не я е убедила в обратното.

Дилшах е категорична пред Миран, че Азизе е излъгала и него, че е неин син. Младежът целува ръката на майка си, а тя го отпраща с молба повече да не я нарича „мамо“.

Миран излиза гневен от стаята на Дилшах, а Реян го настига и го съветва да намери Азизе и да я принуди да признае цялата истина на майка му.

Миран укорява Реян, че се опитва да защити зла жена като Азизе.

Гьонюл решава да замине при Султан, но си спомня за милите моменти с Азат и признава пред себе си, че има нещо, което я спира.

Гьонюл звъни на Азат с молба да се срещнат и поговорят. Девойката се надява Азат също да има чувства към нея и го пита дали иска да замине. Азат обаче й отвръща, че не може да я спре.

Гьонюл осъзнава, че любовта й с Азат е несподелена, и решава да замине за Карс. Азат обаче я спира и я моли да остане.

Междувременно Азизе преминава през площада на Мидят, където всички я „линчуват“ и я сочат с пръст.

Старицата пристига в конака на Асланбей, решена да разчисти сметките си с Фюсюн. Фърат се намесва и обвинява Азизе, че е отделила едно дете от майка му в името на отмъщението.

Ярен и Харун се събуждат след първата си брачна нощ. Харун е искрен в чувствата си към братовчедката на Реян и я обсипва с целувки, но дали и тя има чисти намерения?

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.9 / 5. Рейтинг: 8

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.