Тв новини

Днес (20-ти септември) в „Наследство“ Ето какво ще видим


Али изпраща Ибрахим в ресторанта на Селим, за да опита от храната на Кираз.

Султан се нуждае от адвокат, за да реши възниквал юридически проблем, но всички ѝ искат много пари.

В същото време Бегюм непрестанно прави опити да се свърже със Султан. Старицата се досеща, че Бегюм може да ѝ помогне, и склонява да ѝ вдигне.

Султан кани Бегюм в дома си, „за да поговорят“…

Сехер отново отива в ареста, за да се види с Яман, а той я пита защо е дошла. Чичото на Юсуф изтъква, че изрично е казал на Недим, че не иска никой да му идва на свиждане.

Сехер връчва на Яман домашно приготвени сладки и му разказва за случващото се в имението. Уверява го, че Юсуф и Зия са добре.

Яман пита Сехер защо прави всичко това. Тя му отвръща, че не е могла да стои безучастно, и е категорична, че вярва, че всичко ще се оправи и ще бъде както преди.

Сехер пита Яман дали ще отмъсти на хората, които са го наклеветили. Той отвръща отрицателно. В този момент Фърат влиза и заявява на Сехер, че трябва да си върви, защото Яман ще бъде изправен пред съда.

Яман обещава на Сехер да върне дълга си към нея…

Съдебното дело срещу Яман Къръмлъ започва. Пазачът на склада твърди, че именно Яман е отвел бежанците там.

Сехер се провиква, че вярва в невинността на Яман, чиито ръце отново са оковани в белезници.

По езика на тялото на пазача на склада Али и Фърат разбират, че той е лъжесвидетелствал.

Сехер се опитва да спре полицаите, които извеждат Яман от съдебната зала, а той ѝ заявява, че ѝ поверява Юсуф. Сехер не сдържа сълзите си. Яман понечва да избърше лицето ѝ, но униформените го отвеждат към килията му в затвора.

В същото време, в имението Зухал е бясна, че не е била до Яман по време на съдебното заседание. Икбал се опитва да я успокои, но безуспешно.

Икбал забелязва, че шишенцето с лекарствата на Зухал е празно. Тя е категорична, че няма да приема повече от медикаментите.

Кираз взима решение да напусне ресторанта на Селин, но той я убеждава да не се отказва така лесно.

Зухал посреща Сехер в имението, щом тя се прибира, и ѝ припомня да си знае мястото – а то е единствено в качеството ѝ на леля на Юсуф.

Насаме Икбал заявява на Зухал, че ако Седат не признае истината, Яман ще получи присъда и по този начин ще конфискуват цялото му имущество.

Зухал изпада в нервна криза и заявява на Икбал, че няма нужда от скъпи вещи и пари, а единствено в Яман, в когото е безумно влюбена.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *