Днес в „Безмилостен град“: Кръв из имението Карачай (09 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Джерен се държи изключително високомерно с всички, дори и с майка си. Кара я да ѝ носи покупките в стаята. Джемре се ядосва и къса новите дрехи на сестра си. Сехер се опитва да разтърве дъщерите си.

Нериман обвинява Сехер, че не е намерила място на масата на богаташите. Предупреждава Джерен, че сестра ѝ крие нещо.

Джерен взима нож, за да се защити от Недим.

Агях пита Сехер защо слага масата. Тя го моли да сложи край на този фарс.

Дженк иска да поговори с Джерен. Заявява ѝ, че не са имали връзка и не я е обичал, а отношенията между тях са били грешка. Джерен е толкова ядосана, че насочва нож срещу Дженк.

Джемре заявява на Шениз, че знае цялата истина около Недим – както за действията на Дженк, така и на Шениз.

Джерен заплашва Дженк, че ще вземе живота на детето му.

Джемре казва на Шениз, че не е майка и е лъгала сина си, като същевременно е причинявала болка на Недим. Шениз отговаря, че това е измислица. Джемре заплашва Шениз, че ще я съсипе с доказателства.

В това време всички се качват горе и виждат Дженк да държи Джерен, прободена с нож.

Нуртен чисти кръвта из имението Карачай.

Шениз удря шамар на Дженк и го обвинява, че я е предал. Дженк се вбесява и я пита дали е вярно, че бебето на Джерен е негово. Шениз потвърждава и започва да тормози Недим, а Дженк я кара да спре. Шениз му припомня, че го е спасила, а за благодарност той я е предал.

Сехер е изненадана от бременността на дъщеря си. Агях обяснява, че бебето е причината за този брак. Сехер е съсипана от срама, който ѝ е донесла малката ѝ дъщеря.

Джемре пита сестра си защо се е намушкала. Джерен не иска да каже от кого е бременна. Джемре разбира причината за брака ѝ с Недим.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.6 / 5. Рейтинг: 14

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *