Днес в „Намери ме“: Спасение (10 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/В разговор с Жулиде и Тюляй Вейсел се досеща, че името на града Измит му е познато, като го свързва с Яхия, отговорен за катастрофата на Мелек, Юсуф и Елиф. В същото време Мелек подслушва разговора им и се разстройва.

В имението семейството се подготвя за посрещането на Юнус, Бирдже и фотографа, който ще заснеме каталога на пролетния сезон на холдинга. Госпожа Маджиде е изключително ентусиазирана и моли прислугата да бъде сервиран богат кетъринг.

Юнус, Бирдже и фотографът пристигат в имението. Сюрея ги посреща и се запознава с колегите на Керем. Бирдже веднага забелязва богато отрупаната маса с храна. Юнус обаче деликатно й дава знак да не бърза с почерпката.

Фотографът започва снимките на новите модели обувки, но Юнус му отправя непрестанни забележки за начина на заснемане. Привиква го на разговор, а Керем се опитва да потуши страстите.

Мелек продължава да страда по Елиф, а Жулиде се опитва да я успокои, макар и безуспешно.

Фотографът се отказва от снимките и напуска имението. Керем, Юнус и Бирдже остават с вързани ръце, но намират спасение в лицето на Сюрея. Девойката взима апарата си и продължава сесията.

Всички остават очаровани от качеството на фотосите, а Елиф също помага с подреждането на обувките и осветлението.

През прозореца на къщата на Жулиде Мелек вижда деца и внезапно в главата й отново нахлуват спомени от къщата, в която е била държана заключена след катастрофата.

Майката на Елиф се обнадеждава, че най-сетне ще успее да открие дъщеря си, и приповдига настроението си. Инджи и Емирхан се прибират от училище, а Мелек им приготвя тостове за обяд.

Керем, Юнус, Бирдже и Сюрея остават изключително доволни от крайния резултат и започват с обработката на снимките за каталога. Дори Юнус не пести похвалите си към фотографския талант на Сюрея.

Инджи отива при Мелек и я прегръща. Казва й, че и тя е сигурна, че приятелката й Елиф е жива и не е загинала при катастрофата, както всички твърдят.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.8 / 5. Рейтинг: 6

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *