Днес в „Намери ме“: Убит (12 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Вилдан наказва Елиф да свърши цялата й домакинска работа. Малкото момиченце е принудено цял ден да чисти, глади, пере и простира, докато прислужницата си почива.

Сюрея и Бирдже пият кафе в офиса. Двете приятелки бързо намират общ език и потъват в разговори по женски. В същото време Керем и Юнус продължават с обработката на снимките на моделите за новия каталог.

Парла се завръща. Тя планира да изненада Керем в кабинета му, но вътре го заварва да разговаря със Сюрея.

Керем кани Сюрея, Бирдже и Юнус на вечеря, за да се почерпят за отлично свършената работа. Предлага и Парла да се присъедини към тях, но тя отказва категорично.

Русокосата девойка се разгневява и бързо напуска офиса, заканвайки се, че няма да остави нещата така.

Бирдже забелязва, че между Сюрея и Керем прехвърчат искри, и споделя подозренията си с Юнус. Той обаче я прекъсва и я заставя да не си прави прибързани изводи.

Парла звъни на Хюмейра с предложение да се срещнат. Съпругата на Тарък се съгласява, макар и видимо отегчена, знаейки, че девойката отново ще я занимава с драмите си.

Леман отново се опитва да се свърже с майстора Саит, но той продължава да отклонява повикванията й по молба на Шафак. Госпожата е решена този път на всяка цена да провери какво се случва с имота й.

Вейсел се обажда на Тюляй, за да й каже, че за съжаление не е успял да открие адреса на къщата, в която Мелек е била държана след катастрофата. Съобщава й, че се прибира.

Когато пристига в имението, Парла веднага изказва недоволството си първо пред госпожа Маджиде, а след това и пред Хюмейра. И двете обаче не са в настроение да изтърпят изблиците й.

Вейсел пристига в магазина и съобщава пред Мелек, Тюляй и Жулиде, че е разбрал, че след катастрофата Яхия е бил убит. И трите остават шокирани.

Мелек губи надежда, че някога ще успее да открие дъщеря си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.5 / 5. Рейтинг: 6

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *