Днес в „Навсякъде ти“: Бурак въвлича Селин в големи проблеми (25 януари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Бурак съобщава на баща си, че Демир е изгубил най-големия им клиент Йълдъръм.

Ибо предлага на Айда след работа да дойде при него в клиниката, за да работят по проекта. Когато остават насаме, двамата за малко не се целуват.

Бурак вика Бора и го кара да снима Йълдъръм с любовницата му, за да го изнудват. Бора не е съгласен, но се принуждава да го направи. Бурак е доволен, че държат Йълдъръм в ръцете си.

Алара пристига в „Артемим“ и споделя с Демир, че ще му помогне.

Бурак иска със Селин да занесат плика със снимките на Йълдъръм. Селин се съгласява, без да знае какво е съдържанието на фотосите.

Ферух казва на Бурак да остави Селин сама да предаде плика на Йълдъръм и той да не се замесва. Бурак отначало не се съгласява, но в крайна сметка изпълнява препоръките на Ферух.

Селин успява да преодолее охраната и пише съобщение на Бурак, че е влязла в холдинга на Йълдъръм. Той, от своя страна, се чувства гузен, че е изоставил приятелката си.

Демир се чуди къде е Селин. Азмие му докладва, че са излезли заедно с Бурак.

Охранителят отново попада в полезрението на Селин, Мерве и Айда. Бурак  се качва в офисите, а с него е и Майстора. Трите момичета се оказват заключени в архива, а Айда е на път да припадне.

Дъщерята на Йълдъръм – Алара, решава да съдейства на Демир при разговора му с баща ѝ. Двамата се запътват към кабинета му. Йълдъръм чува викове от архива и отваря вратата. Остава шокиран, когато вижда Селин с плик в ръка, и я обвинява в кражба. Димир също не може да повярва на очите си. Йълдъръм решава да повика полиция, но Алара се намесва и успокоява баща си.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *