Днес във „Вятърничав“: Реян заявява на Миран, че никога няма да го заобича отново (09 февруари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Азизе засича Фърат, когато той излиза от конака за срещата си с Ярен, и го заставя да й разкрие кой е стрелял по Миран. Госпожата остава шокирана, когато разбира, че е била Реян. Заканва се девойката да разбере кои са Асланбей.

Миран завежда Реян до люлката. Първоначално момичето се дърпа, но накрая склонява и двамата сядат на обяд. Реян заявява на Миран, че е фалшив, каквато е била и любовта му, и разгневена побягва. Младежът я спира и й казва, че никога повече няма да я пусне.

Хандан забелязва, че Ярен излиза от конака, и я проследява. Същевременно Джихан наема детектив, който да проучи семейство Асланбей.

През сълзи Реян заявява на Миран, че е предал доверието й и тя никога повече няма да го заобича.

Фърат и Ярен се срещат. Ярен дава малък подарък на приятеля на Миран и го лъже, че предишната нощ именно тя е стасила живота на братовчедка си, привиквайки малката Гюл.

Фърат остава очарован от постъпката на Ярен. В това време Хандан нахлува в ресторанта и предупреждава Фърат да стои далеч от дъщеря й. Хваща Ярен и насила я прибира в конака.

Реян припомня на Миран думите му, че я обича, а той я моли да спре и я откарва с колата си. Същевременно Хазар казва на Зехра, че е уредил всичко да заминат надалеч заедно с Гюл и Реян.

В конака на Асланбей Азизе научава от прислугата, че Елиф не се е прибирала. В същото време двама младежи задяват девойката в покрайнините на Мидят, където се скита, а тя побягва уплашена.

Азизе нарежда на хората си да издирят внучка й. Ярен отново звъни на Гьонюл и й дава нови инструкции. Султан влиза в стаята на дъщеря си и й държи сметка, а тя, от своя страна, я обвинява, че постоянно се бърка в живота й.

В същото време Хандан разбира, че Ярен е телефонирала на Гьонюл, и й посяга. Отнема апарата й и я заключва в стаята. През сълзи девойката моли майка си да я освободи, но Хандан е непреклонна.

Джихан засича Елиф да бяга из улиците на Мидят уплашена и я пита коя е. Хазар отива въоръжен към конака на Асланбей, решен да си върне Реян. Азизе се досеща, че Елиф най-вероятно е похитена от Шадоулу.

Малката Гюл вижда Зехра да събира куфара им и се изпуска пред Насух, че ще ходят на почивка много далеч заедно с Реян. Старият нахлува в стаята на Зехра и я обвинява, че иска да раздели Хазар от семейството му.

В същото време Азизе пристига в конака на Шадоулу заедно с хората си и обвинява Насух, че е отвлякъл Елиф. Дядото на Реян категорично отрича да държи внучка й, като заявява, че дори не знае за съществуването й.

Хазар нахлува в конака на Асланбей с настояване да му върнат Реян. Султан го посреща и му заявява, че Миран вече е отвел дъщеря му.

Миран и Реян се връщат в къщата, в която са се крили допреди няколко дни. В същото време Гьонюл и Азат са пред простройката и тайно ги наблюдават.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 12

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *