Джансу Дере отказа реклама за 14 милиона


Известна марка за бижута в Турция направи предложение на Джансу Дере  за нова реклама. За сделка с марката тя щеше да получи 14 милиона турски лири за едногодишен договор. Джансу Дере, обаче даде отговор, който представителите на компанията не очакваха. Според слуховете актрисата не искала да бъде рекламно лице на тази марка. Като причина се сочи, че продуктите са изключително скъпи, а страната е в икономическата криза. Освен тази причина Джансу споделила, че не харесва качеството на продуктите на марката.

Джансу Дере отказала рекламния договор за 14 милиона поради съмненията си, относно качеството на диамантени бижута на марката. Актрисата изрази съмнения относно цената на продукцията и смята, че тя е надценена. Тя реши да не участва в промоцията на бижута, защото не се доверява на тяхното качество.

Джансу Дере, която от известно време има здравословни проблеми, ще посети йога лагер в Рио де Жанейро. Джансу ще похарчи около 3500 долара за почивка. След това ще се върне в телевизията с обещаващ проект.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала „Мрежа от лъжи“ – https://www.facebook.com/groups/719388926504159 Тук ще намерите епизоди,снимки и информация за сериала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *