Дженк насочва оръжие срещу Недим, а Агях срещу Дженк (26 януари)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Джерен иска да покаже снимките от бебето ѝ на Шениз, но Нериман я спира и казва, че Шениз няма да им свърши работата и я разубеждава, че ще я покажат на Агях. Агях се прибира и отива при Сехер в прострийката и я пита дали ще даде Джемре за съпруга на Недим. Нуртен изпраща Джерен да подреди гардероба на Шениз. Джерен отива, изкушава се и ѝ пробва дрехите.

Шениз влиза и я пита как смее, а Джерен се стряска и изпуска снимката на бебето на пода. Шениз я вижда. Дженк се прибира в имението и отива в офиса на Агях, като отключва сейфа му и взима пистолета му. Дженк се качва на втория етаж и влиза с пистолета в стаята при Недим, спомняйки си думите на Шениз. Дженк насочва пистолета в главата на Недим. Джемре влиза в стаята, а Дженк си опира пистолета в главата и е на път да се гръмне, но Джемре му се нахвърля и го спасява да не се самоубие.

Шениз пита Джерен как да знае, че бебето е от Дженк. Дженк казва на Джемре, че пистолета е празен. Тя го взима и го хвърля настрани наричайки Дженк психопат. Джерен пита Шениз дали ще посрещне бебето със скандала и я нарича нарочно майко. Шениз ѝ отвръща, че ще я нарече майко, когато лекар по нейн избор я прегледа. Джемре пита Дженк какво ще е нещото което ще ги спаси само от смъртта на един от тях. Джерен казва на Шениз дали да не питат Агях, но двете чуват виковете на Джемре и Дженк, след което ги виждат да се качват в една кола. Сехер се присмива на Агях и му казва, че се смее от нерви, тъй като не ѝ издържат. Джемре продължава да разпитва Дженк в колата, а Дженк кара по пътя със най – голяма скорост, след което започва да прави дрифтове с колата, а Джемре се уплашва и започва да вика и слиза от колата.

Агях хваща Сехер за ръка и я води в стаята на Недим като ѝ казва, че ще ѝ покаже кое не може да купи с пари. Шениз ги вижда. Джерен разтроена казва на Шениз, че ще разкаже всичко на Агях. Агях показва на Сехер, Недим като ѝ казва, че не може да купи здравето и нови крака на Недим с пари, за да проходи. Сехер се натъжава и се разплаква за Недим и казва на Агях, че като гледа Недим ѝ гори сърцето.

И въпреки това казва на Агях, че лекът за Недим не е Джемре. Сехер започва да му говори за платената любов, а той вижда пистолета си на земята. Джерен излиза викайки Агях, а Шениз я спира. Агях викайки пита Шениз къде е сина ѝ като ѝ казва, че Дженк е насочил пистолет срещу Недим и ѝ показва записа от камерата. Сехер застава между тях, за да ги разтърве, но ефектирания Агях я бута настрани. Агях пита Шениз за какво е говорил Дженк, че тя е права и докато един от тях не умре, това няма да свърши и настоява да ѝ отговори. Дженк и Джемре се връщат в имението и слизат от колата.

Агях опира Шениз в стената, а Джерен казва на Агях, че Дженк се е върнал и той бясно излиза навън. Шениз казва на Дженк да бяга, но Агях вече започва да му удря шамари. Джемре моли Агях да го пусне. Агях пита Дженк за какво е права Шениз и защо един от двамата трябва да умре. Шениз му казва, че го е казала, защото в била бясна, но Агях нервничи и настоява да получи отговор от Дженк. Агях взима пистолета на охраната и го насочва срещу Дженк. Всички са шокирани. Джемре казва на Агях, че е била свидетел и че Дженк е бил много пиян. Агях казва, че вече няма син и започва да стреля по покрива на къщата. Всички се стряскат и залягат на земята.

Написано от: Павлин Атанасов

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879 Тук може да споделяте вашето мнение за сериала, също така ще намерите новите епизоди, новини, снимки и статии свързани с него.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.3 / 5. Рейтинг: 17

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *