Ебру Шахин с нова визия за новия си сериал и по-опасна от всякога (СНИМКИ)

Ебру Шахин не спира да се развива и да изненадва феновете си с всяка следваща роля.

Известната актриса Ебру Шахин оглавява една от най-различните и амбициозни продукции за новия сезон. Актрисата, която ще се появи в сериала „Легенда“ (Destan) като Аккъз, ще изненада и очарова феновете си.

Новият исторически сериал на ATV се оказва по-добър от очакванията на публиката, след като бяха показани първите снимки. Феновете на сериала са много доволни, че Ебру Шахин, която вече наричат ​​“вълчицата“, ще се върне на екран със силен женски характер. Актрисата, която играе ролята на нежната Реян във „Вятърничав“, ще се превърне в съвсем различен човек в новия си сериал.

Новата й героиня Аккъз е много ефективна – може добре да използва стрели, знае как да се бори, а също така е майстор в язденето на кон… героиня, която й подхожда много добре.

Актрисата, която показва нова визия, се е превърнала в напълно различен човек с дрехите си в историята, разгърната през 8-ми век.

В първия трейлър на поредицата се чува:

Аз съм дъщерята на Даг, Аккъз! Дойдох да бъда ръка на тези, които нямат ръка. Дойдох да бъда пътя за тези, които нямат крака. Дойдох да компенсирам липсата, да освободя роба...“

За тази роля Ебру Шахин се подготвяше дълго, научи много за бойните изкуства, как да стреля с лък. Вече се беше научила да язди кон в поредицата „Вятърничав“, затова сега ще демонстрира майсторството си.

„Легенда“ (Destan) започва скоро в Турция!

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.4 / 5. Рейтинг: 30

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *