Ебру Шахин страда в личен план заради „Вятърничав“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Успехът на „Вятърничав“ (Hercai) – сериалът, излъчващ се отскоро в българския ефир всяка делнична вечер от 22.00 часа по Диема Фемили, премина границите на родната си Турция още в началото си преди почти две години. Драмата, продължаваща ротацията си в южната ни съседка с трети сезон всяка неделя по турската ATV, обаче, оказва се, причинява известни неудобства на актьорите, изпълняващи главните роли в нея – Ебру Шахин и Акън Акъньозю.
Милионите фенове на „Вятърничав“ по света са впечатлени от химията между екранните Реян и Миран, но някои от тях стигат до крайности във възхищението си, нарушавайки личното пространство на любимците си. „Любовта“ между Ебру и Акън винаги е била и си остава само и единсвено в пределите на снимачната площадка на „Hercai“, а извън нея двамата не са свързвани от нищо повече, освен колегиални отношения и приятелство. Някои техни върли почитатели обаче не разбират естеството на актьорската професия и разграничаването на чувствата, пресъздавани за пред екрана, от реалния живот, и упорстват, че Шахин и Акъньозю трябва да са заедно и в реалността. Иначе химията помежду им би била „похабена напразно“…
Шокова за такива върли фенове с крайни мнения се оказа новината за връзката на Ебру Шахин с известния турски баскетболист Джеди Осман от миналата година. Двамата са заедно вече няколко месеца и по всичко личи, че са повече от щастливи. Така обаче Джеди Осман попадна автоматично под дигиталните обстрели на феновете на двойката Реян-Миран, които в последно време не спирали да му изпращат осъдителни и дори агресивни съобщения, гласящи, че Акън Акъньозю е по-подходящ за Ебру Шахин от него. Единственото решение за баскетболистът, откраднал сърцето на красивата актриса, за момента е да блокира подобни натрапчиви акаунти.
Това, уви, не е първи подобен случай… Преди пет години на сходна масова атака от фенки на екранната двойка Йомер-Дефне от романтичната комедия „Любов под наем“ (Kiralık Aşk) бе подложена Гупсе Озай, половинката в реалния живот на актьора Баръш Ардуч.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.6 / 5. Рейтинг: 17

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *