Есма и Гарип умират в „Завинаги“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Не остават много епизоди до финала на най-гледания сериал у нас „Завинаги“ по bTV. 

Предстоят много силни и драматични моменти, които ще накарат зрителя да заплаче заедно с героите. Четете ексклузивната ни информация в следващите редове…

Няколко епизода преди финала ще се сбогуваме с героя на Тамер Левент – Гарип. Цялото семейство се събира в имението за Деня на майката и изживяват своите моменти на щастие. Гарип е докоснат от думите на Фарук, че в сърцата им заема същото място, както Есма. Те ще го наричат „батко“, но Гарип да го възприема като „татко“. Двамата се прегръщат, а старият му отвръща с думите, че дори и да умре, ще го направи без съжаление. След това любимият на Есма се качва в стаята и ляга на леглото, за да си почине. Докато умира, си спомня моменти с Есма от младостта. Есма влиза при него и го намира мъртъв. Фарук му прави сърдечен масаж, но без резултат. Есма е съкрушена и вече не иска да живее. Тя моли Сюрея да ѝ помогне да умре.

След време настъпват отново щастливи дни за семейство Боран, които, обаче, са помрачени от внезапната смърт на Есма Султан. Есма умира в градината на конака, а Сюрея я открива на масата.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.2 / 5. Рейтинг: 15

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *