Ето и красивото гадже на Джемре от „Безмилостен град“ (Снимка)

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Любовни страсти се вихрят в новата поредица

Джерен е обнадеждена от бременноста си, но…

В хода на повествованието на турския сериал „Безмилостен град“ ставаме свидетели, как Джерен повдига самочувствието си, разбирайки, че е бременна, а този факт ударя семейство Йълмаз като торнадо. Момичето вече е сигурно, че така ще стане богаташка съпруга.

Тя се вижда в сватбена рокля, без дори да подозира каква изненада й е подготвила Шениз, изнудвайки я да се омъжи за Недим. За да го спаси от последващия кошмар, Джемре ще вземе безумното решение да отвлече и изведе извън града инвалида.

В интервю актрисата Сера Кутлубей споделя, че се влюбва в героинята си Джемре, още когато за първи път прочита сценария. „Да играя ролята на толкова силно момиче в наши дни, ме зареди с положителни емоции и много зарадва“, споделя Сера.

Актрисата и екранният й партньор Беркер Гювен бяха засечени заедно от папараци в истанбулски МОЛ.

Докато се снима „Безмилостен град“, папараци засичат Сера Кутлубей и екранния й партньор Беркер Гювен, който играе Недим, да се разхождат хванати за ръка из голям истанбулски търговски център.

Това естествено дава повод на турските медии да тиражират новината, че двамата са станали  гаджета. Тази снимка убеди феновете на младите актьори, че Беркер Гювен е успял да направи нещо, за което неговият герой дълго се бори: да спечели сърцето на красивата Джемре – Сера Кутлубей.

Младата актриса е родена през 1994 година в Истанбул. Завършва академията по комуникационни науки и дикция.  Първата си роля получава през 2016 година в сериала „Семейни тайни“, превърнал се в хит и у нас, а последната – в „Безмилостен град“.

Тези дни стана ясно, че Сера влиза в новия сезон на поредицата „Вятърничав“, който тръгна и у нас по „Диема Фемили“. Младата актриса ще играе много ключова роля в сериала, която напълно ще промени баланса в отношенията между главните герои във „Вятърничав“ – Миран и Рейян.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 5

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *