Ето какво ще видим на 19-ти април в „Всяка твоя сълза“

Елиф среща на улицата човека, на когото трябва да предаде пакета с наркотици. Той взема пакета и слага в раницата ѝ парите. Елиф изпитва ужас и се разплаква. 
Фиген посещава пекарната и помага на Севда. В същото време Музо се обажда на Фиген. 
Елиф отива на адреса и предава парите. Престъпникът ѝ дава определена сума. 
Махир излиза на ресторант с баща си. След това пристига и майка му. 
Джихан посещава кабинета на д-р Онур. 
Докато Махир обядва с родителите си, му звъни Ханде. Той отхвърля повикванията ѝ. 
Ханде е в градината на училището. Али отива при нея и я разпитва за Джихан. Ханде звъни на приятелката си, но Джихан скрива от нея, че е в болницата. Али и Ханде не вярват на думите на Джихан и отиват в пекарната, за да проверят дали наистина е там, както Джихан твърди. 
Али и Ханде пристигат пред пекарната, но виждат единствено Фиген и Севда. Фиген се обръща и излиза при тях. Разпитва ги защо са дошли, а те признават, че са искали да се видят с Джихан. Фиген звъни на дъщеря си. Докато Джихан говори с Фиген, вижда Махир, който обядва в същия ресторант с родителите си. Али и Ханде научават, че Джихан е с Махир. 
Юсуф и Суна се срещат и той ѝ подарява букет с цветя. Двамата сядат в едно заведение. 
Джихан и Махир излизат. Момичето се разплаква, а той я прегръща. 
Фиген се прибира след обаждане от училището на Елиф, откъдето узнава, че тя е отсъствала. Претърсва стаята ѝ и намира пари, скрити във възглавницата. Елиф се прибира, а Фиген иска обяснение от нея. Елиф се държи грубо и се затваря в стаята си. 
Вечерта Ханде се появява на вратата на Махир. Айла я кани вътре. Ханде е дошла да учи заедно с младежа. Айла им приготвя чиния с плодове и го носи в стаята на Махир. 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.