Тв новини

Ето какво ще видим утре (07-ми юли) в „Обещание“


Сефер споделя с Мелике, че Нигяр се е променила много и не може да я познае – постоянно е разтревожена и умислена, страхува се от нещо. Рейхан чува това и се усеща. 
Кемал бълнува името на Нарин, но когато се събужда, вижда до себе си Оя. 
Нигяр оправя леглото на Хикмет, а Рейхан влиза в стаята и иска да ѝ каже каквото знае. Показва ѝ бележката и я информира, че знае, че тя я е написала. Нигяр потвърждава, че е така.
Кемал започва да се чувства неловко в компанията на Нарин и не ѝ позволява да го докосва. 
Точно когато Нигяр тръгва да признава на Рейхан, Емир влиза и я вика. Чуди се какво да измисли. 
Рейхан забелязва белег на врата на Хикмет и си спомня как са го намерили в кабинета. 
Полицаи хващат Талаз и го водят в полицейското управление след подадено срещу него оплакване. 
Рейхан моли Сефер да ѝ съобщи, когато Нигяр се прибере в конака. 
Нигяр е отишла при Шехрие и не вдига на Сефер. 
Емир постоянно ангажира Рейхан с работа в имението. 
Таджъ посещава Суна в клиниката ѝ носи като подарък книги. 
Докато подрежда документите на Емир в кабинета, Емир вижда техни общи снимки в бюрото, както и вратовръзката, която му е подарила преди време. Емир влиза и вижда, че е тъжна, държейки вратовръзката. 
Джавидан разпитва Мелике къде е Рейхан, тъй като не я виждала с часове. Мелике я информира, че е в кабинета на Емир. 
Емир се вбесява и хвърля в един кашон вратовръзката и снимките. Джавидан става свидетел на това и се радва. Рейхан взима кашона. 
По-късно Джавидан измъква кашона от ръцете на Рейхан. Изкарва го на двора и изхвърля всичко, след което подпалва вещите пред очите на Рейхан. 
Мелике носи лампа към мазето, а Рейхан я вижда и решава да ѝ помогне. В мазето Рейхан вижда часовника, с който Джавидан е ударила Хикмет. В същото време Сефер се появява и Рейхан го разпитва. Той обяснява, че Джавидан го е накарала да изхвърли часовника, но той е решил да го запази. 
Рейхан си спомня за белега на чичо си на врата. Рейхан се пита как е възможно Джавидан да опита да убие бащата на децата си. Досеща се, че Нигяр избягва да ѝ признае именно това. 
Рейхан вика Нигяр в кухнята. Нигяр ѝ казва, че е написала бележката, защото не е искала Рейхан да напусне имението заради всичкото добро, което е направила за нея. Рейхан я моли да спре да крие истината. Ще я предпази от когото и да се страхува, дори с цената на живота си. Нигяр се оттегля, а Рейхан е сигурна, че помощницата се страхува. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *