Ето какво ще видим утре (26-ти август) в „Завинаги“

Сюрея се опитва да говори с Есма и да я накара да каже на синовете си. Есма категорично отказва и заповядва на Сюрея да мълчи.
Гюнеш отново започва да се грижи за Адем.

Дилара звъни на бившия си съпруг. Кани го да дойде на прегледа на бебето. Адем отговаря, че ще дойде сам, защото е отседнал при близки хора в Истанбул.
Гарип заминава. Нюргюл го настига и му признава за болестта на Есма.
Есма излиза от фондацията, а Гарип я чака на входа. Упреква я, че е нарушила обещанието си. Есма се притеснява да не изпадне в състояние, в което ще го забрави. Гарип й обещава да запази всички спомени и да бъде до нея. Двамата решават да вдигнат сватба.

Есма съобщава на семейството си, че са се сдобрили с Гарип и в най-скоро време ще се оженят. Фикрет отново е шокиран. Есма заявява, че иска да изживее живота си и любовта си.
Дилара не може да си обясни поведението на Адем. Тя продължава да го ревнува. Опитва се да разбере с кого живее бившият й съпруг.
Фарук е притеснен от тази промяна. Есма ги прекъсва и иска да говори със Сюрея насаме. Укорява я, че е разказала на Гарип. Есма я предупреждава да спре да решава вместо нея. Сюрея отговаря, че щом свекърва й я е приела за своя дъщеря, няма да се отърве лесно от нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *