Ето какво ще видим днес (02-ри декември) в „Черна птица“

Али подава сигнал в полицията за наркотиците в колите в гаража на Картал. Дила и Бора се срещат, а Дила му споделя, че Бехрам я принуждава да работи с Кузгун. Двамата планират как да извадят Кузгун от играта. Униформите претърсват гаража на Картал, но не откриват наркотични вещества. След оттеглянето им Али пристига и казва на Картал, че предната вечер е разчистил пакетите, като му дава бележка, че и дълговете му са изплатени. Заявява му, че иска да прави бизнес с него.

Кумру отива в болницата, за да вземе експертизата от смъртта на Шереф. Моли директора да й позволява да направи копие, а след това умишлено забравя телефона си с включен микрофон. Малко по-късно се връща и дочува от записа, че директорът е разговарял с Бора и го е уверил, че журналистката няма да се добере до секретните документи.

Бора разговаря с Дила и й заявява, че не възнамерява да тръгва срещу Бехрам, затова ще извърши доставката до Кузгун. Планът на Дила обаче е да си отмъсти на приятеля си от детството. Кузгун също прави собствени планове с помощта на Джихан. Той изпраща на Дила съобщение с въпрос дали наистина иска да се изправи срещу него.

Дила и Али издействат изтеглянето на камионите на Кузгун, но той проявява съобразителност и използва линейки. Междувременно, Али получава обаждане, че товарът е натоварен на корабите. Двамата с Дила са бесни. Дила се среща с Дервиш, а той я уверява, че ще си плати за това, че не се е подчинила на заповедта на Бехрам да работи с Кузгун. Дила не се плаши и отвръща на Шивача да предаде на Бехрам, че няма да приеме Кузгун в бизнеса.

Кузгун отива при Дервиш и му казва, че трябва да говори с Бехрам. Точно тогава той получава бележка от него с нареждане: „Или убий Дила, или се ожени за нея“. Кузгун заявява на Дервиш, че нито ще убива невинен човек, нито ще се жени за дъщерята на врага си. Бора се среща с човек, когото смята, че е Бехрам. Казва му, че иска безопасността на Ръфат в затвора да бъде гарантирана, и му заявява, че човекът, убил Шереф ​​и вкарал Ръфат в затвора, е Кузгун. Поставеният човек на Бехрам му отвръща, че Кузгун е избраният, а Дила е отговорна за безопасността на баща си и семейството си, така че първо трябва да се научи да изпълнява заповедите му. Когато се качва в колата си, фалшивият Бехрам докладва на истинския, че е изпълнил нарежданията му.

Мистериозни мъже нападат Дила и Кузгун и стрелят по тях. Кузгун запазва самообладание и успява да им се изплъзне, като опазва и Дила от куршумите. Укорява приятелката си, че е предизвикала гнева на Бехрам, след като се е опитала да осуети пратките. Дила обаче е категорична, че няма да прави бизнес с Кузгун, и потегля. Зад ъгъла тя спира колата и си спомня думите на баща си, че не бива да се противопоставя, ако иска да спаси себе си и семейството.

Кузгун се отбива при Дервиш. Шивачът му заявява, че днес Дила е имала късмет, но го предупреждава, че скоро ще бъде убита. Кузгун му отвръща, че ще направи това, което Бехрам иска. Той веднага си уговаря среща с Дила и й заявява, че трябва да се оженят, и то след няколко часа. Али отива при Картал, но по пътя е спрян от въоръжени мъже, които го отвличат пред очите на брата на Кузгун. Картал се качва в такси и тръгва след колата.

Дила разбира от Бора, че Бехрам е отвлякъл Али, за да я принуди да се ожени за Кузгун. Бора я моли да не се поддава на манипулациите му, като й обещава да намери Али. Побесняла, Дила веднага отива в дома на Кузгун. Той, от своя страна, й заявява, че просто ще подпишат лист хартия, като я уверява, че той също не иска да се ожени за нея. На улицата Дила се засича с Мерием и й заявява, че синът й не се различава по нищо от баща й. Картал докладва на Зеки, че знае къде държат Али, но преди да каже местоположението си батерията му пада. Мерием отива при Кузгун и го укорява, че кара Дила да се омъжи насила. Признава му, че знае, че е издълбал името й до сърцето си.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.