Ето какво ще видим днес (02-ри октомври) в „Братя“

Прочетете какво ще се случи в следващия епизод (02 октомври) на българския сериал „Братя“, който се излъчва всеки делник от 22:30 часа по NOVA. 

След успеха на акцията с разбиването на нарко лабораторията, Борис е по-уверен от всякога, че са на прав път да разобличат бизнеса на Арол Холдинг с част от техните дъщерни и партньорски фирми. Следователят търси открит разговор с Драго, за да го призове още веднъж да се откаже навреме и да се оттегли извън България. Драго е ироничен и твърдо отказва да признае поражението на схемата с лабораторията. По време на разговора им, обаче, бизнесменът неволно изпуска дума, която означава твърде много за Борис. Тази дума ще го отведе до важно прозрение и нова гореща следа. Каква е думата и как ще повлияе хода на разследването?

Вики заподозира Боксьора в изневяра и е много разстроена. Вместо обяснение от негова страна, тя получава нагла лъжа и не знае как да продължи нататък. Денис не може да я гледа толкова отчаяна и се опитва да повдигне духа й. Малката бърка успокоителния му тон с флирт и е готова да се хвърли в неговите обятия. Денис използва момента и признава пред момичето дълго пазената тайна – зад самоличността на украинския бизнесмен всъщност стои Драго – братът, когото тя дори не познава. И не е загинал в инцидент преди много години, както са й разказвали в семейството, а е преживял тежки събития, наложило се е да се крие, но се е върнал. Каква ще бъде реакцията на Вики и дали разкритието ще промени ситуацията в цялото семейство?

Точно навръх рождения си ден, Борис събира семейството на празнична вечеря. Но тя не се получава толкова празнична, защото всички са доста предпазливи. Нещо ги тревожи и изважда наяве скрити емоции и тайни, които всеки е запазил за себе си. Лора усеща напрежението и се опитва да предизвика близките да си кажат каквото им е на сърце. Дали ще я послушат и какво страшно признание ще направи тя самата, насаме пред Борис?

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *