Ето какво ще видим днес (07-ми декември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Кумру отива при Шермин със статията и й показва доказателствата, че кислородът Шереф е бил прекрасен. Тя веднага отива при Бора, а той, от своя страна, я уверява, че го е направил, за да спаси баща му от страдания. Заявява й, че има план как да раздели Дила и Кузгун. Кумру отива да търси Кузгун в склада при Джихан. Тя казва на брат си, че е написала статия за това кой е убил Шереф по заръка на Шермин, и му показва материала. Кузгун осъзнава, че сестра му го е спасила, и я прегръща. И двамата се разплакват.

Дила и Кузгун отиват при Шивача и тримата излизат на вечеря. Дервиш настоява младоженците да накарат близките си да повярват в брака им, за да бъдат в безопасност, като ги предупреждава, че в противен случай ще оцелее само един. Бора събира хората си и им нарежда да нападнат дома на Билгин по време на закуската им идния ден, без да нараняват единствено Дила. Шермин заявява на Кузгун, че подозира, че бракът им с Дила е като нейния с Ръфат – фиктивен. Вечерта Кузгун и Дила остават сами в спалнята. Двамата проявяват интимност. Дила разкопчава ризата на Кузгун, за да види името си, и го предупреждава, че ще го нарани точно там. Предупреждава го, че ще го накара да се влюби в нея, но точно тогава тя няма да отвърне на чувствата му.

На следващата сутрин Бора и хората му се подготвят за предстоящото нападение над Билгин. Междувременно, семейството сяда на закуска в двора. Али отива да посрещне новата бавачка, а Кузгун остава шокиран, когато вижда, че тя е Фюсюн. Към компанията се присъединява и Кумру, повикана от Шермин. Шермин напуска масата заедно с Наз, преструвайки се, че трябва да се обади. Кузгун забелязва приближаващ се маскиран тип и веднага бута Кумру на пода. Али грабва останалите и бяга, а Дила остава сама. Тя вижда, че нападателят се прицелва към Кузгун, и се хвърля пред него.

Дила е простреляна и изпада в безсъзнание, а Кузгун я поема в ръцете си. Веднага я откарва към спешното отделение, където идва и Али. Кузгун не е на себе си, пада безсилен на пода и се моли да не изгуби приятелката си. Кумру идва при брат си и се опитва да го успокои, но безуспешно. Кузгун не може да си обясни защо Дила се е хвърлила да го спаси, а Кумру му казва, че може би го е направила, защото го обича. Междувременно, Бора е бесен, че хората му са ранили Дила. В болницата Шермин се опитва да обвини Кузгун за случилото се, въпреки че знае, че зад всичко стои Бора. Али директно пита Кузгун кой е отговорен зад нападението над семейството му. Бора е привикан в празен ресторант, където открива мобилен телефон на една от масите. С него се свързва Ферман, който му съобщава че е враг на Бехрам. Двамата с Бора се договарят да работят заедно.

След операцията състоянието на Дила е овладяно. Кузгун пръв влиза в стаята й, докато все още е в безсъзнание, и поставя брачната халка на пръста й. В затвора Ръфат научава от новините, че дъщеря му е била простреляна. Дервиш пристига в болницата и съобщава на Кузгун, че покушението не е дело на Бехрам. Той дава на Кузгун пистолет и го съветва да не оставя съпругата си сама.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4 / 5. Рейтинг: 4

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *