Ето какво ще видим днес (08-ми януари) в „Добрият доктор“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Карли и Шон се целуват, след което се включва аларма, която ги предупреждава да спрат целувката и да продължат филма си. Карли предлага да не чакат 12 минути за следващата си целувка. Шон настоява, че никога няма да завършат филма, но тя го целува отново. И отново. И отново. Той спира филма на пауза. След това се отдръпва и казва, че е по-добре да се придържат към договорения график.

На следващата сутрин Шон обсъжда ситуацията с Лиа; казва на съквартирантката си, че предпочита да докосва само едно нещо наведнъж. Лиа пита Шон дали е обяснил това на Карли, но преди да успее да отговори, той получава много вълнуващ текст: ще води първата си операция! Шон и Лиа скачат от радост.

В болницата Шон, Андрюс и Парк отиват да посетят пациент: начинаещ готвач на име Бет, който е диагностициран с рак на хранопровода. Междувременно в стаята за ядрено-магнитен резонанс Парк признава на Шон, че е обезпокоен, че Лим му е взел случая, но настоява, че се радва за колегата си лекар. Той пита Шон дали е нервен. Лим нарежда на Парк да съобщи лошата новина от името на Шон, но когато мъжете влязат в стаята на Бет, Андрюс принуждава Шон да се изправи срещу пациента си. Скоро след това Лим догонва Шон и Андрюс и ги информира, че Бет иска някой друг освен Шон да извърши операцията. Обезумелият Шон тича и се насочва към автобуса, но Лим го настига. Тя му казва да се върне вътре. В крайна сметка Бет се съгласява да позволи на Шон да извърши операцията отново и процедурата е насрочена за следващата сутрин.

По-късно същата нощ Шон е посетен насън от мъртвия си брат Стив. Той казва на Шон, че операцията е лесната част. Той искаше това и трябва да си позволи да му се наслади. Но Шон твърди, че не може да му се наслаждава, защото, ако д-р Андрюс трябва да поеме, тогава той се е провалил. В този момент Стив инструктира Шон да „духне свещите“, което винаги е бил начинът му да каже на по-малкия си брат да поеме дълбоко въздух. Шон прави три дълбоки вдишвания, след което потъва в още по-дълбок сън. Шон се отправя към операционната, където към него се присъединяват Андрюс и Парк. Дълбоко в резекцията на хранопровода, Шон откача. Той сваля хирургическата си маска и излиза от стаята. Лим слиза и казва на Парк да поеме, но той отказва. Той смята, че Шон вижда нещо, което те не виждат, и казва на колегата си лекар да диша.

Шон отново си представя по-големия си брат, след което вдишва три пъти дълбоко, преди да обясни. Той казва на останалите, че е имало много по-голяма площ от безтуморен хранопровод, отколкото е очаквал, и има достатъчно, за да се извърши алтернативна, реконструктивна процедура – самата процедура, която той е гледал на видеокасетата преди операцията на Бет. За тази цел Шон трябва да загуби първата си операция и да позволи на Андрюс и Лим да я поемат, докато той ги инструктира стъпка по стъпка. Лим уверява Шон, че много скоро ще получи нов шанс. Лим напомня на Андрюс, че това е екипно усилие, което е по-важно, когато той смята, че Шон се е провалил като хирург, защото е трябвало да излезе. По-късно същата вечер Шон се насочва към апартамента на Карли.

Морган се изправя срещу Клеър, след като позволява на предразсъдъците си за алкохолизъм и пристрастяване да помрачи преценката й за пациент. Тя прекарва епизода убедена, че той е пиян точно като Брийз, въпреки че съпругата му твърди, че той не е пипал питие от години – и тя е права. Човекът в крайна сметка е диагностициран със синдром на авто-пивоварната; тумор блокира чревния му тракт, така че въглехидратите се ферментират, а не се усвояват, а стомахът му създава собствен алкохол. Какъв интересен случай! Гласман се чувства неудобно, след като научава, че Деби носи пистолет и се опитва да я разубеди без успех.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *