Ето какво ще видим днес (12-ти ноември) в „Приказка за Бодрум“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Йълдъз моли Келебек да не разказва на децата ѝ за възникването на отношенията ѝ с Фарълъ.

Еврен обещава на Гьозде, че никога няма да се откаже от нея, тъй като е осъзнал своята любов и отговорност. Заявява, че ще отмъсти на Фарълъ за това, което ѝ е причинил.

Бора разпитва служителите си за инцидента. Човекът потвърждава, че се е наложило да изгони Фарълъ от стаята на Гьозде предната вечер.

Фарълъ иска да разкаже на Атеш и Су за сближаването си с Йълдъз. Тя се притеснява и обещава да поговори с децата си.

Аслъ отново настоява да поговорят с Фарълъ.

Келебек моли Муза да обясни на Бора що за човек е брат му. Докато двамата говорят, в заведението пристига Бора. Муза моли Келебек да си тръгне, а Бора заявява на приятеля си, че ако Фарълъ наистина е посегнал на сестра му, тогава лошо му си пише.

Сюха търси Мая чрез интернет. Открива профила ѝ, но тя не е влизала повече от три месеца. Налага се да ѝ прати съобщение.

Аляра разпитва Ферди за всичко, което прави Атеш. Появява се Узай. Когато тя му казва, че е Дилара и се запознават, Узай си припада от смях.

Ферди се обажда на Сюха. Иска да му разкаже за отвличането на дъщерята на Сюха.

Аслъ споделя с Фарълъ, че в Кос е научила, че истинските ѝ родители не са знаели за нея. Дядо ѝ я е взел след раждането и им е съобщил, че е умряла. Оказвало се, че баща ѝ е бил беглец от Бодрум. Фарълъ допуска, че жената, която е правила гривните и е дала детето, се казва Яна Кимо. Аслъ му съобщава, че съседката от Кос е разкрила, че името на майка ѝ е Мая. Фарълъ е шокиран. Аслъ го пита дали познава тази жена.

 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *