Ето какво ще видим днес (12-ти ноември) в „Завинаги“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Есма разговаря със Сюрея и Ипек, като казва им, че е голяма късметлийка, защото Бог я е дарил с две снахи, които са ѝ като дъщери.

Санем разказва на Дилара какво се е случило между нея и Сюрея. Тя се опитва да я успокои, че Сюрея ще ѝ прости. Докато двете разговарят на урок в школата идва детето на Мерт. Дилара е много притеснена.

Акиф споделя с Фарук, че Санем е много отчаяна, нито яде, нито пие. Фарук уверява приятеля си, че след време всичко ще се оправи и двете със Сюрея отново ще бъдат в добри отношения.

Есма и Гарип са на разходка сред природата на едно от любимите им места. Есма му споделя, че след сватбата много често е идвала тук, за да бъде истинското си аз и е чувствала чрез всеки порив на вятъра тяхната любов.

Есма моли Санем да не страни от Сюрея. След време Сюрея ще я разбере. Санем прегръща Есма от радост.

Есма получава криза. Санем се притеснява и звъни на Сюрея. Когато снахата пристига, Есма я разпознава като Къймет. Започва да говори за бившия си съпруг. Сюрея успява да отведе свекърва си в имението. Есма среща Ипек и не може да я познае.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *