Ето какво ще видим днес (13-ти ноември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Дила настанява Кузгун в родната си къща и на тръгване се засича с Мерием – майката на Кузгун. Тя я разпознава и веднага й се нахвърля. Оказва се, че именно Дила е сложила наркотиците, послужили за клопка на бащата на Кузгун по заповед на баща си, макар да не е осъзнавала действията си. Кузгун отсяда в отсрещната на бащината си къща. Когато минава покрай нея, Мерием изпитва странно чувство, макар да не може да си обясни на какво се дължи то. Ръфат отново се противопоставя на Шереф и отказва да изпълни нарежданията му. Кузгун се чувства изключително самотен и се разстройва, наблюдавайки близките си отдалече. През нощта Кузгун и Дила се срещат отново и си припомнят времето, когато са били малки.

Кузгун вижда, че един от складовете на Ръфат гори, и подгонва палача. В крайна сметка хваща не друг, а самия си брат – Картал. Той не го разпознава и Кузгун го пуска. На следващия ден двамата отново се засичат и Кузгун осъзнава, че Картал също жадува да си отмъсти на Ръфат. Кузгун пристига в дома на Ръфат готов за работа. Дила го поздравява, но той не си позволява близък контакт с нея. Ръфат се появява и заявява на Кузгун, че първата му работа е да му отвори вратата на колата. Кузгун се опитва да запази самообладание и го откарва.

Ръфат заставя Кузгун да стои далеч от Дилара, а той се съгласява без колебание. Кузгун отива да търси Джемал, отговорен за подпалването на склада. След натиск той разкрива кой му е наредил да го изгори. Шереф ​​се опитва да вкара Ръфат в големи неприятности и ​​заповядва на своя човек да разбере кой е заплашил Джемал. Кумру – сестрата на Кузгун, губи работата си като репортер заради статията за Дила. Кузгун и Дила се разхождат по брега на Босфора. Дила отново му припомня моменти от детството, а Кузгун й отвръща, че тези дни са останали в миналото. Той всячески се опитва да потисне чувствата си и й заявява, че връзката им не е означавала нищо. Пита я дали все още го обича, а Дила остава безмълвна.

Картал е посетен от хората на Ръфат, които го притискат да каже кой го е наел да изгори склада. Ръфат вече знае, че Кузгун крие информация от него. Дила се разстройва, след като научава какво е преживял Кузгун в детството си. Ръфат дава задача първата си задача на Кузгун – да накаже подпалвача на склада му, като му дава запалка. Дали Кузгун е способен да посегне на собствения си брат?

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *