Ето какво ще видим днес (15-ти януари) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Тюляй и Вейсел показват на Мелек фотоси на Зейнеб, Селим и Юсуф, но поради загубата на паметта тя не успява да ги спомни. Когато двамата й показват снимка на Елиф обаче, тя веднага разпознава дъщеря си и започва да плаче.

Тарък пристига в болница в момента, в който лекуващата лекарка заявява на семейството, че има съмнения, че Маджиде е била системно тровена. Керем и Хюмейра остават шокирани и спешно настояват да се направят изследвания.

Уморена, Сюрея заспива на рамото на Керем в коридора на болницата. Същевременно лекарите казват на семейството, че могат да посетят Маджиде в стаята й, тъй като госпожата вече е в съзнание.

Тарък носи букет цветя на тъща си, но това не възпира подозренията на Маджиде, че е отговорен за изчезването на Мелек. Сюрея и Керем се връщат в имението и се сближават все повече.

Вилдан и Тарък се срещат в кафенето на болницата. Тарък е силно притеснен, че може да бъде разкрит, след като изследванията бъдат направени. Той нарежда на прислужницата да остане и да следи кога те ще излязат.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.1 / 5. Рейтинг: 9

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *