Ето какво ще видим днес (16-ти декември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Бора хваща Дила за ръката и й заявява, че е единствената жена, която може да хване с голи ръце. Тя, от своя страна, настоява да го пусне и се опитва да го успокои, усещайки, че получава нервен срив. Моли го за чаша вода и тайно звъни на Кудрет за помощ. Комисарката й отвръща, че веднага ще изпрати екип, а Бора дочува разговора им. Пита Дила коя е Кудрет, отнема й апарата и я набира. Бора заявява на Дила, че е подписала смъртната си присъда, и я притиска. Задава й въпрос дали Кузгун знае, че си сътрудничи с полицията.

Междувременно, Кузгун успява да се промъкне в къщата. Хвърля стол през прозореца и насочва пистолета си към Бора. Той, от своя страна, му казва, че ако го убие, няма да разбере голямата тайна на Дила. Заявява на Кузгун, че жена му е предателка. В къщата нахлуват маскирани, които упояват Дила и Кузгун. Междувременно, в стаята влиза Ферман и застрелва Бора, като слага пистолета в ръцете на Кузгун.

Кузгун идва на себе си. Той пуска оръжието и вижда кървавите петна и счупените мобилни телефони на пода. Опитва се да съвземе Дила точно когато полицията пристига и казва на униформените, че Бора е бил убит. Дила изглежда зашеметена и объркана. В сервиза Седа чака Картал да се върне. Али пристига и отвежда жена си у дома. По пътя я разпитва защо е останала и е чакала Картал, а тя му отвръща, че просто се е притеснила. Али се ядосва и я заставя да не го кара да го убива.

След разпита Дила и Кузгун напускат полицейското управление. Кузгун си спомня как Бора му е казал, че жена му е предателка, и я пита какво крие. Дила, от своя страна, също му отвръща с въпрос – кой е застрелял Бора. Кузгун й споделя, че е чул името на Ферман, но не е видял лицето му, като й признава, че всъщност не е убил Бехрам. Оказва се, че двамата с Кузгун са инсценирали смъртта му. Пристигайки във фабриката, Кузгун получава обаждане от човек на Ферман, който му казва, че знае, че Бехрам не е мъртъв.

Картал връща колата на Кузгун и му доверява, че е намерил проследяващо устройство под седалката. Кузгун веднага си спомня как е засякъл Дила да излиза през нощта до колата. Дила се среща с Кудрет и й казва, че Бехрам всъщност не е бил в къщата в момента на експлозията. С помощта на Джихан Кузгун поставя капан на Селчук и разбира, че е полицай под прикритие. Дила посещава Кумру в редакцията и й разказва за интереса на Кузгун към баща му. Моли я да разследва какво се е случило в деня, в който Юсуф е починал.

Кузгун е решен да разбере дали Дила знае, че Селчук работи за полицията. Той поврежда проследяващото устройство, а Кудрет веднага звъни на Дила и я притиска да провери какво се случва. Шермин идва в стаята на Дила и я пита защо не може да се свърже с Бора. Дила й отвръща, че брат й е бил убит, а тя веднага обвинява Кузгун за смъртта му. Междувременно, в къщата идва и Селчук, който дава на Дила нов бръмбар и й казва, че ще действат още същата вечер. Докато се къпе, Кузгун претърсва вещите на съпругата си, но не успява да открие нищо. Намира обаче раницата, в която Дила съхранява всички подаръци за рождения му ден.

Кузгун се среща с Али и настоява да му предаде оръжието, с което Картал е убил Тео. Дила издебва Кузгун, докато си мисли, че спи, излиза навън и се прави, че хваща Селчук, докато поставя проследяващото устройство в колата на мъжа й. Кузгун излиза навън, а Дила, изглеждайки видимо объркана, успява да го „заблуди“, че Селчук е полицай. Кузгун веднага го напада, а той, от своя страна, му заявява, че рано или късно ще го хване. Всичко обаче е инсценировка между Дила, Кудрет и Селчук с цел Кузгун да се отърси от съмненията към съпругата си.

На следващия ден Кузгун отива в складовото помещение на имението на Ръфат. Вътре открива дневниците на Дила от детството и прочита, че именно тя е поставила наркотиците в дома на Юсуф. Междувременно, Дила звъни на Седа и разбира, че Кузгун е в мазето. Тя веднага тръгва натам, но се оказва, че е твърде късно. Кузгун е съсипан.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *