Ето какво ще видим днес (18-ти декември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Дила и Кузгун прекарват нощта заедно. Дила заявява на съпруга си, че най-големият й страх е да не го загуби, и се заклева никога да не го предаде. Междувременно Кузгун получава обаждане от Бехрам. Споделя на Дила, че двамата са си уговорили среща, като се надява да получи повече информация за баща си. Когато Кузгун заспива, Дила излиза от спалнята и проверява телефона си. Вижда, че има SMS от Кудрет, и й връща отговор, че ще могат да се чуят утре. Изглежда Дила не е сигурна дали да я информира за срещата на Кузгун с Бехрам.

На следващата сутрин Кузгун тръгва към Бехрам, а Дила се обажда на Кудрет и двете се виждат. Кузгун предвидливо обаче е проследил жена си и я вижда да разговаря с комисарката. Спомня си думите на Бора, че Дила е предател, и се убеждава, че съпругата му действа зад гърба му. Същевременно Дила заявява на Кудрет, че отказва да й съдейства повече, тъй като обича Кузгун повече от всичко. Междувременно полицаи претърсват мястото, на което Кузгун и Бехрам са си уговорили среща, но вътре не откриват никого. Оказва се, че Селчук тайно от Дила е поставил ново подслушвателно устройство, за да може Кудрет да разбере къде се крие Бехрам.

Кузгун е убеден, че Дила е съобщила на полицията адреса на срещата му с Бехрам. Междувременно Бехрам се среща с Кузгун и му казва, че Дила ги е разочаровала. Заставя го да я убие, но Кузгун отказва да го стори. В същото време Дила връща телефона на Кудрет. Тя отива при Кузгун и уверена му заявява, че го обича и никога няма да го предаде. Кузгун се преструва, че не знае нищо, а Дила му предлага да избягат от всички и най-вече от Бехрам.

Али подготвя фалшифицирани документи, с които да издейства освобождаването на Ръфат от затвора. В същото време Кумру подслушва разговора му с медицинското лице, което се кани да подкупи. Когато Дила се връща у дома, тя заявява на Али, че предпочита да остане неутрална по въпроса с баща си. Категорична е пред брат си, че бъдещето й е с Кузгун. Докато разговарят, Дила получава една от поканите на Бехрам. Кумру предупреждава Кузгун, че Али подготвя фалшиво медицинско с цел да освободи Ръфат.

Кузгун се държи студено с Дила, вярвайки, че е доносница на полицията. Тя обаче е искрена и му споделя, че е принудена да отвърне на поканата на Бехрам. Али нахлува при сестра си и й заявява, че баща им е получил инфаркт в затвора. Дила, Али и Шерман веднага отиват в болницата, а лекарите им казват, че Ръфат вече е вън от опасност. Кузгун обаче знае, че всичко е инсценировка на Али и Ръфат. На следващия ден Кузгун и Дила се подготвят да отидат на срещата с Бехрам. Седа вижда Али да интимничи с Фюсюн.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 3.3 / 5. Рейтинг: 3

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *