Ето какво ще видим днес (18-ти ноември) в „Намери ме“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Хюмейра категорично се възпротивява на Маджиде и й заявява, че не одобрява решението й да върне Вилдан обратно на работа в имението. Елиф е неутешима след като разбира за напускането на кака си Рейхан. Тарък отива до имота, в който бе настанил Вилдан и Елиф, и установява, че вътре няма никой. Вбесява се, че двете са му се изплъзнали. Рана се подготвя за предстоящото си пътуване до Милано заедно с Тарък.

Междувременно, Тарък се завръща в имението и остава шокиран, когато вижда, че Вилдан и Елиф разговарят с Маджиде. Госпожата разпорежда двете да останат да живеят в къщата заедно с цялото семейство. Малко по-късно Тарък засича Вилдан в кухнята и й заявава, че съвсем скоро двете с Елиф ще си платят за своеволията си. Вилдан, от своя страна, не се поддава на заплахите му и му отвръща, че знае цялата истина за Елиф и може всеки момент да я разкрие на г-жа Маджиде.

Г-жа Маджиде кани Мустафа в кабинета си и му нарежда да задейства ексхумацията на тялото на Мелек. Тарък дочува разговора им и остава шокиран. Става ясно, че именно той е отговорен за смъртта на Юсуф в катастрофата, а сега целта му е да се отърве от единствените му наследници – Мелек и Елиф, за да получи цялото наследство на г-жа Маджиде.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *