Ето какво ще видим днес (19-ти ноември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Сестрата на Кесик се настанява в къщата на Кузгун. Кумру показва на Мерием снимката на Юсуф, която е намерила в стаята на брат си. Ръфат пристига на срещата с Шереф. Шереф ​​идва заедно с Айхан, който се качва първи в ресторанта и съобщава на Ръфат, че шефът му ​ще закъснее. Ръфат, от своя страна, отвръща, че няма да го чака, защото има друга среща. Айхан се опитва да се свърже с Шереф, но безуспешно. Хуква обратно към колата и вътре вижда Кузгун, насочил пистолет към шефа му.

Дила е пресрещната от непознат мъж, който я моли да му отдели 10 минути, показвайки й оръжието си. Кузгун завързва Айхан и го слага в багажника на колата. Ръфат насочва пистолет срещу Шереф. Дила е отведена в луксозен ресторант. Човекът, който иска да се срещне с нея, е Бора – синът на Шереф. Междувременно, Айхан успява да избяга от багажника на колата. Той стреля по Ръфат в ръката по същото време, когато Ръфат стреля по него. Шереф ​​грабва пистолета от пода и го насочва към Ръфат. Кузгун изважда оръжието си и застрелва Шереф в главата.

Кузгун убива Айхан. Навежда се над него и му заявява, че най-накрая си е отмъстил на човека, който го е отделил от семейството му преди години. По време на срещата с Дила Бора научава, че баща му е в критично състояние. Двамата веднага отиват в болницата. Лекуващият лекар заявява на Бора, че има голяма вероятност Шереф да изпадне в кома. Когато влиза в стаята му, той изключва животоподдържащия апарат. Заявява пред всички, че Шереф е починал. Кузгун завежда простреляния Ръфат при приятел лекар, който да обработи ръката му.

Полицията пристига и отвежда Бора за показания. Кузгун и Ръфат осъзнават, че не са били сами на мястото на престрелката. Кумру прави журналистическо разследване за покушението срещу Шереф. Успява да зададе на Бора няколко въпроса, а той, от своя страна, се възхищава на инициативата й и й дава визитната си картичка с уговорката да се засекат по-късно. Кузгун установява, че липсва копче от ризата на Ръфат. Двамата веднага тръгват към местопрестъплението, но не го намират.

Дила се засича с Кумру лице в лице и отнема визитната картична, дадена й от Бора, като я предупреждава да стои далеч. Кумру обаче й отвръща, че Ръфат рано или късно ще получи наказанието си. Бора и Дила напускат полицейското управление и отиват на местопрестъплението. Пристигайки там, те осъзнават, че някой ги е изпреварил. Двамата претърсват мястото. Кузгун и Ръфат ги наблюдават отстрани. Кузгун пита Ръфат кой е мъжът заедно с Дила. Той му отвръща, че това е синът на Шереф – ​​Бора.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *