Ето какво ще видим днес (19-ти октомври) в „Една жена“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Ариф кара Юсуф да отида в офиса на Късмет, за да разберат дали по някакъв начин могат да развалят договора със Сарп. 

Късмет информира баща и син, че не могат да изгонят Сарп законно по никакъв начин заради договора, който Юсуф е подписал. Съветва ги да му предложат пари, за да напусне. Ариф отвръща, че това не е вариант, защото Сарп е богат. 

Юсуф дочува, че Елмас не си пие лекарствата, а Късмет се сконфузва. 

Децата питат Бахар дали могат да останат тази вечер в дома на Сарп. Бахар отвръща, че на този етап не може, тъй като все още мирише на боя и е вредно. Те искат тогава Сарп да спи при тях, защото и за него може да е опасно, но Бахар не позволява. 

Емре се извинява на Хатидже от името на майка си. 

Фериде пристига в апартамента на Джейда и започва да я нагрубява. Джейда ѝ затваря под носа, а Бахар се намесва и обяснява, че приятелката ѝ не се занимава с Емре. Лъже, че е сгодена. Фериде не вярва, а Сарп заявява, че той е годеникът ѝ. Джейда е стъписана, но пуска Сарп в апартамента си, за да е достоверна заблудата. 

Фериде си тръгва, а Джейда благодари на Сарп през зъби. 

Юсуф изчаква до вечерта и казва на Късмет, че е сигурен, че му е дъщеря. Късмет отвръща, че за нея е достатъчно, че е намерила брат си и няма нужда от баща. 

Джейда предава на Бахар роклята за Нисан, която Йелиз е купила с първата си заплата. 

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *