Ето какво ще видим днес (23-ти ноември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Дила упреква Кузгун, че в продължение на 20 години се е крил от нея. Той, от своя страна, й заявява, че е бил мъртъв, и си спомня трудни моменти от детството. Разказва й за пътя от сиропиталището до завръщането си като Акча. Дила хваща приятеля си за ръката и му признава, че още е влюбена в него, но той я предупреждава, че навлизат в дълбоки води, и я отблъсква. В същото време, Бора наблюдава сцената от разстояние.

Дила не скрива сълзите си, а Бора едва се сдържа да не отиде при нея. Тя отпраща Кузгун и му заявява, че няма нужда от покаяния. На следващия ден Али се отбива в офиса на баща си, взема USB-то със записа на убийството на Шереф от сейфа и го копира. Кузгун отива в къщата на Дила и неусетно заспива. Тя го завива, а той се стряска и инстинктивно започва да я души. Дила остава шокирана от реакцията му.

Фюсун казва на Кузгун, че е заварила Али в къщата. Споделя му, че й казал, че именно той е виновен за смъртта на брат й. Кузгун отива да говори с Ръфат и му дава липсващото копче за ръкавели, опитвайки се за пореден път да спечели доверието му. Ръфат, от своя страна, му предлага да се присъедини към семейството му за закуска, на която е и Бора, като съобщава пред всички, че Кузгун вече е негов личен бодигард. Всички остават шокирани, когато Ръфат заявява, че Кузгун вече е част от семейството.

Бора казва пред всички, че би искал Дила да бъде негов адвокат, за да му помогне да намери убиеца на баща му. Ръфат се чувства неудобно. На тръгване Али казва на Бора, че знае кой е убиецът на Шереф. Кузгун иронизира Дила, че Бора е правилният мъж за нея, а тя, от своя страна, му посяга. Али заявява на Бора, че убиецът на баща му е Кузгун.

Мерием приготвя закуска и я носи в къщата на Кузгун. Той излиза навън и й казва да я отнесе. Мерием го моли отново да й каже „мамо“, но Кузгун й обръща гръб и си тръгва. Ръфат заръчва на Кузгун да пази Дила, която се е наела със задачата да намери убиеца на Шереф. Ръфат дава ключове за кола на Kузгун и кредитна карта. Дила не е доволна, че Кузгун ще бъде постоянно с нея, но баща й отвръща, че това е по негово нареждане.

Бора е проучил Кузгун и иска той да преживее същото, което е причинил на баща му. Али показва на Бора охранителното видео от ресторанта. Бора знае, че Ръфат е замесен в убийството, като има предвид, че Али се опитва да му предаде Кузгун, за да отклони разследването от баща си. Бора се заканва да убие Мерием пред очите му.

Дила отива при Бора, придружена от Кузгун. Той й казва, че знае, че Ръфат е имал среща с баща й в деня на покушението срещу него. Когато срещата им приключва, Бора сваля ръкавицата си, за да се опита да я хване, но преди да успее да раздвижи ръката си, Кузгун го спира. Бора се заканва да убие майка му пред очите му. Междувременно, Мерием разбира от Фюсун, че Кузгун е бил в сиропиталище. Влиза в спалнята му, докато го няма, и намира малката му обувка.

Дила и Кузгун също отиват ​​в ресторанта. Там Дила пита управителя за записите от деня на убийството на Шереф. Той й обаче й казва, че камерите са били на ремонт. В същото време, сервитьорът подава тайна бележка на Дила. Кузгун вижда това. На излизане Кузгун насочва оръжие срещу сервитьора, като се опитва да разбере какво пише на бележката, но Дила го спира. Сервитьорът й дава и USB-то със записа. Бора задейства убийството на Мерием.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 4.5 / 5. Рейтинг: 2

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *