Ето какво ще видим днес (23-ти октомври) в „Приказка за Бодрум“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Всички са шокирани от новината за бременността на Гьозде. Йълдъз и децата й са объркани и не знаят какво да правят.

Сюха моли Фарълъ да остане и тримата с Йълдъз да поговорят. Фарълъ избухва. Настоява двамата да говорят, а той да слуша. Йълдъз му казва, че си е платила за този грях. Сюха от своя страна е спазил своята дума, защото е обещал на Йълдъз и ги оставя да се разберат. Тя моли Фарълъ за прошка. Той мълчи, а тя то съветва първо да прости на себе си.

Узай се кълне в починалата си майка, че е открил майката на Аслъ. Атеш води Узай при Аслъ, за да й каже това, което знае. Той обяснява, че е открил жената, която е напуснала Асъм в Измир.

Аслъ се вълнува и иска Атеш да я придружи до Измир, след което прегръща Узай, като му благодари за това, което е направил.

Фарълъ се обажда на Йълдъз и я моли да не се разстройва.

През нощта Су излиза тайно от вкъщи, за да се срещне с Келбек в колата. Двамата отиват на брега. Су го пита дали по този начин се е срещал с друго момиче.

Аслъ и Атеш търсят колата на Келебек, но я няма. В това време Су и любимият й пристигат. Атеш започва да ги разпитва.

Аслъ и Атеш пристигат в Измир и спират пред бутика. Тя не иска Атеш да я придружи вътре, но се страхува и го моли да я хване за ръката. От бутика излиза една жена. Аслъ разпознава майка си, но вижда, че тя има дете. Жената доверява на Аслъ, че в първия момент не я е познала, защото е пораснала. След това разказва, че Асъм не е можел да има деца и той не е баща й. Момичето е съкрушено…

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 0 / 5. Рейтинг: 0

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *