Ето какво ще видим днес (27-ми ноември) в „Черна птица“

Заповядайте в нашият кулинарен портал - https://gotvq.com/Мерием почиства раните на Кузгун в дома му. Докато той спи, тя вижда имената, белязани на гърдите на сина си, включително своето и това на Дила. Камионите на Ръфат са спрени, а властите откриват контрабандната стока и арестуват шофьорите. Оказва се обаче, че Картал е поел по различен маршрут. На следващия ден той се прибира вкъщи, а Кумру признава на Мерием, че Кузгун е подпалил сервиза му.
Кузгун отива на гроба на баща си и му обещава да вкара Ръфат в затвора. Кумру споделя на Мерием, че е открила човека, писал на Юнус в затвора. Мерием взима адреса и казва на дъщеря си, че лично ще го посети. Когато пристига в ателието, тя го моли да откаже Кузгун от отмъщението му срещу Ръфат. Дервиш обаче й заявява, че никой не може да върне Кузгун от пътя, който е поел.
Кузгун докладва на Ръфат, че камионите са потеглили успешно. В същото време в дома му пристига полиция. Ръфат е арестуван от комисар Емин в обвинение за разпространение на наркотици. Кузгун стои безизразно, спомняйки си случилото се с баща му преди 20 години, а Дила е съсипана и тръгва да бяга след полицейската кола.
Кузгун се опитва да утеши Дила, но безуспешно. Али веднага потегля към полицейското управление. Дервиш предупреждава Мерием да държи децата си далеч от Кузгун. Междувременно, Дила и Кузгун също тръгват към участъка. По пътя Дила си спомня ареста на Юнус и допуска, че сега Кузгун си отмъщава. Страхува се обаче да го попита.
Али и Бора смятат, че Кузгун стои зад ареста, но се нуждаят от доказателства. Али нарежда пратката за Бора да бъде прехвърлена в сервиза на Картал. Кузгун засича Кумру пред полицейското управление с микрофон в ръка. Гарантира й, че Ръфат ще бъде арестуван. Дила посещава баща си и го пита дали Кузгун е замесен в акцията. Той й отвръща, че отговорен за ареста му е или Кузгун, или Бора.

Дила е изненадана, че баща й подозира Бора. Ръфат й заявява, че е единственият човек, на когото може да се разчита, и я заставя да издейства обвинение на шофьорите на камионите. Бора гледа записите и вижда маскиран мъж да влиза в офиса на Ръфат. Той открива, че използваната карта е на Дила. Кузгун се среща с хората си и възлага на всеки от тях задачи, с които да  си гарантира, че никой няма да спре Ръфат да бъде арестуван. Картал проверява колата, изпратена в сервиза му от Али, и открива, че е пълна с наркотици.

Оценете публикацията

Кликни на звездите за да оцениш

Average rating 5 / 5. Рейтинг: 1

Все още никой не е гласувал! Бъди първият оценил публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *